Новина от категория България
Архив на публикациите

Синът на олимпийска шампионка подлуди жените

Макар и само 23-годишен, Валери Григоров - наследникът на олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, бе сред фаворитите в четвърти сезон на „Игри на волята: България“, но изненадващо за всички напусна предаването след капитански елиминации преди повече от месец.
Самият той призна още тогава, че не е очаквал такова развитие на нещата. Въпреки добрата си физическа подготовка, отчита като грешка, че не е наблегнал на решаването на пъзели, а това е ключов елемент за спечелването на риалити формата. Все пак почти всяка битка завършва с този компонент.
Едно от нещата, с които ще запомним неговото участие, е любовната му драма с танцьорката Мирела - въпреки участието на бившия ѝ приятел. По ирония на съдбата тримата бяха в едно племе и в един момент отношенията между тях леко ескалираха. Очевидно е, че всички жени въздишат по него - определено има защо.
Риалити звездата рядко споделя постове в социалните мрежи. За информация на дамите в момента Валери няма половинка до себе си - нещата с Мирела не са продължили в реалния живот. След последната му снимка фенките ще бъдат със сигурност още повече, пише vbox7.com.
Синът на Мария Гроздева влезе в "Игри на волята" в топ състезателна форма, но след излизането си звездата явно е продължил с тренировките, защото в момента изглежда още по-добре : "Недей така, младеж, че сега ще текнат едни женски реки и ще се наводни и небето с феромони", коментират завистливо дори мъжете. /show.blitz.bg

Публикувана на
27 Ноември 2022 година