Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кои са най-кичозните жилища на смятaщите се за Вип персони

Ето кои са най-кичозните жилища, които родните знаменитости са ни показвали:
Джулиана Гани
Преди ремонта домът на Джулиана Гани беше истинска дефиниция на кича - арки, орнаменти в златно и псевдо луксозни мебели. След раздялата й с Илиян Найденов, тя разпродаде част от тях, но споменът остава. Не е ясно обаче дали жилището на Гани след ремонта и подмяната на мебелите ще по-кичозен отпреди.
Емрах Стораро
Малкият Стораро обича да парадира с възможности независимо дали става въпрос за телефоони, дрехи, аксесоари, автомобили или обзавеждане. Именно последното обаче изумява със своя кич. Понякога си мислим, че са съквартиранти с Джулката.
Антония Петрова
За миската важи максимата "колкото повече, толкова повече". Това освен за снимките, които са над 8000 в профила ѝ в Instagram, важи и за дома ѝ. Тя и съпругът ѝ имат възможности и явно държат и интериорът им да го показва. Плюшени столове, сребърни свещници, пръстени за салфетки и много, много детайли. Така изглежда домашният уют за семейство Батинкови.
Семейство Гущерови
Семейство Гущерови явно са прекрачили тънката граница между лукса и кича. Ковано желязо, златни орнаменти, безразборно наредени картини. /телеграф

Публикувана на
27 Ноември 2022 година