Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Най-мразените хора в интернет

Питали ли сте се някога кои са най-мразените хора в интернет? Е никой не е харесван от всички, но има някои хора, които хората наистина ненавиждат заради постъпките им, известни на мнозина хора по света. Ето кои са те:
Мат Форни
Мат Форни е блогър, известен с това, че мрази жените. Той публикува серия обидни статии насочени към нежния пол, като някои от заглавията са следните „Защо дебелите момичета не трябва да бъдат обичани“, „Дело срещу самооценката на жените“ и други подобни. Както може да предположите, той добива голяма популярност, но и голяма омраза, а това го прави един от най-мразените хора в интернет.
Джъстин Бийбър
Въпреки младата възраст на Бийбър и милионите фенове, които има по целия свят, той е един от най-мразените хора в интернет. В интерес на истината, в Латинска Америка на всеки негов фен се падат още 4-ма, които го мразят. Той получава големи количества хейт, но за сметка на това е един от най-известните хора в света.
Памела Форман
През далечната 2011-та година, Памела Форман публикува видео, на което коментира земетресението във Фукушима и твърди, че се е молил нещо такова да се случи. Както може да предположите, поради това тя получава огромен хейта, а малко по-късно през годината бива обявена от The Daily What за най-лошия човек на 2011 година.
Мелиса Бахман
Мелиса Бахман е водеща телевизионна водеща, която е запалена по лова. Преди години тя публикува в профила си снимка на лъв, който е убила по време на лов и разбира се – от това следва изключително остра реакция не само от организациите за защита на животните, но и от местните. В интерес на истината, преди това тя е заплатила хиляди долари, за да получи разрешение за лов на въпросната локация, а месото от животното е раздадено на нуждаещите се хора в ЮАР. Но това в никакъв случай не оправдава действията и мъртвото животно.
Ноел Бидерман
Ноел Бидерман е собственик на сайт за запознанства на женени хора, които желаят да изневерят на половинката си. В сайта може да откриете обвързани хора, които искат да се забавляват извън дома. Въпреки успеха на уебсайта, Бидерман става един от най-мразените хора и бива обвиняван за разрушаването на стотици семейства.труд

Публикувана на
28 Ноември 2022 година