Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Мадона все по-луда

Последователите на Мадона в социалните мрежи вече познават всяка част от нейната анатомия. Провокациите на звездата, която на 16 август догодина ще чукне 65, стават от ден на ден все по-откровени.
В дрехи звездата може да се види само на редки папарашки снимки, заснети по летищата. На тях Мадона е загърната в якета, големи суичъри и широки спортни панталони. Тя се опитва да скрие лицето си максимално: тъмни очила, широкополи шапки, разпусната коса. В същото време от профила й в Инстаграм наднича една съвършено непозната и доста страховита жена. Там Мадона Луиз Чиконе е неузнаваема и спокойно може да бъде сбъркана с надуваема секскукла. Ако я боцнеш, ще излети, както се казваше в един виц. Но Мадона явно не се притеснява от тази възможност.
Фотошоп дава крила – така трябва да звучи адаптираната от звездата реклама на енергийна напитка. Но целта не оправдава средствата. Не и в този случай. Докато с помощта на филтри докарва вид на 18-годишна, голата Мадона не може да контролира физиката си. И на едно от последните видеа бюстът й просто избяга, премести се някъде встрани.
„В настроение съм за любов“, закачливо се разписа под тези кадри певицата. Но се броят на пръсти онези, които биха оценили гледката като съблазнителна. Затова под снимките заваляха коментари: „Чисто гола и чисто луда“, „Мадона се превърна от кралица в изрод. Покрийте я!", „Дори с филтри изглежда много неапетитно, на кой би му станало от това?!“
Мадона е била блокирана неведнъж в социалните мрежи за „голотии“. Въпреки това никой не знае какво ще й хрумне следващия път.
„Не остарявайте, защото остаряването е грях. Ще бъдете критикувана и охулена и със сигурност няма да ви пускат по радиото“, каза Мадона на наградите на Billboard 2016. И получи наградата „Жена на годината“.
Тя от години се бори с възрастовата дискриминация (ейджизъм, ажизъм), блъска се с ботокс и отказва да признае, че остарява. След излизането на десетия й студиен албум Confessions on a Dance Floor (букв.- изповеди на дансинга) през 2005 г. Мадона се захвана да опровергава твърденията, че се е предала в ръцете на пластичните хирурзи, и започна да споделя кадри с активен здравословен живот в социалните мрежи: силови и кардиотренировки, йога, строга диета и чаша вино само в неделя.
Сега чашата е захваната подозрително между гърдите й. Но докато се стигне до образа на голия Франкенщайн, Мадона премина през редица фази. Тя въведе ръкавици в гардероба си, така че потребителите да спрат да се вглеждат във вените на ръцете й, започна да „консумира“ млади момчета, да говори на моден жаргон и активно да използва социалните мрежи, за което също беше осъдена.
Днес не е много сигурно с какво се бори някогашният секссимвол с разкрепостените си видеа и снимки – дали с възрастта или пък с хейтърите. Но това е нейният начин да бъде Мадона. Тоест да остане Мадона.телеграф

Публикувана на
28 Ноември 2022 година