Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е рисков ден

Видяна: 6960 пъти

Овен
До обед направете заверки и резервации, купете билет, ако се каните да пътувате. Всичко ще се напасне с лекота. Следобед ще се появи някакъв дразнител, ще се водят излишни спорове и работата може да зацикли. Следете знаците, счупен домашен съд в този ден предвещава неприятности. Не се опитвайте да направите впечатление и да изпъкнете. Пазете свои и чужди тайни.
Телец
Днес и на работното място някой ще се опита да ви настъпи и ограничи личните ви ресурси и пълномощия. Ако не отговорите веднага на атаките, натискът ще се увеличи. Денят е тежък за хората с комплекси. Опитайте да преодолеете страховете и притесненията. Бъдете сигурни, че и другият си има слабо място и той от нещо се притеснява и страхува. Може би третият ще оправи нещата.
Близнаци
До обед водете преговори с бъдещи и настоящи работодатели. Някой е на крачка от проект свързан с чужбина. Работата ви ще бъде спонсорирана, искайте и ще ви се даде. От обед навлизате в рисков период, особено ако споделяте свои и чужди тайни. Не се хвалете, особено ако „рибата е още в морето”. Конкуренцията може да провали замислите ви. Спазвайте закона.
Рак
До обед уредете плащания и заверки на документи, купете билет, ако се каните да пътувате. Денят разширява пълномощията ви, което няма да се хареса на конкуренцията. От обед до утре на обед пазете свои и чужди тайни, не споделяйте нищо независимо примамливите оферти, които ви предлага трета страна. Който остане лоялен ще получи награда. Пожелайте си нещо тази вечер.
Лъв
Днес ще си проличат хората с комплекси и тези, които имат някакви скрити мотиви и страхове. Контролирайте децата, обадете се на родителите си и вижте кой от какво има нужда. До обед е добре за преговори с хора и фирми от чужбина. Но до вечерта агресията нараства, особено ако си позволите да влизате в скандали и да обвинявате някого за грешките си. Вървите към раздели.
Дева
До обед направете нужните заверки и резервации, купете билети, уредете пътувания или делови ангажименти с приятели и фирми от чужбина. Следобед лесно се влиза в конфликти и то за дреболии. Очертават се скандали, които утре може да се разраснат и да доведат до раздели. Тази вечер си пожелайте нещо и ще го имате, стига да не наврежда на друг. Счупеното днес е лош знак.
Везни
Днес родените в третата декада ще доминират в средата си. Ще извлечете ползи от разправиите и конфликтите на другите. Луна и Марс от другите два въздушни знака ви гледат в подкрепящ аспект. Уреждате пътувания и командировки, поставяте на мястото му някой, който опитва да ви отнеме позиции и предимства. Вечерта си пожелайте нещо. Но съдбата сбъдва само благите пожелания.
Скорпион
Един от рисковите ви дни за месеца. Не тръгвайте рано на път, проверявайте всичко, пазете си личните вещи и данни, не споделяйте планове и намерения. Някой ви шпионира и на работното място. Бъдете готови на ответен удар. От обед навлизаме в деня на петела. Някой ще пропее и ще сподели класифицирана информация. Не отговаряйте на провокации и си затваряйте устата.
Стрелец
До обед сключете нов договор и разширете пълномощията си в нова делова и творческа среда. Ще получите откровение в каква посока да вървите и с кого да влезете в контакт. Следобед си пожелайте нещо и ще го имате. И като се събудите утре може нещо допълнително да си поискате. Не вредете, съдбата сбъдва само благите пожелания. Хората, които навреждат получават уроците си.
Козирог
Събуждате се с откровение за правилния избор и посока. До обед имате повече свобода на действие, но с напредването на деня попадате в конфликтна ситуация. Пазете си тайните и личните данни. До утре на обед каквото се развали трудно ще се оправи. Тази вечер се концентрирайте върху проблемите си и помолете за защита. Благодарете за всичко, което се случва и за получените защити.
Водолей
Родените в третата декада да бъдат особено внимателни. Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от Телец. Не правете големи разходи и не влизайте в казиното. Днес се харчи с лека ръка спечеленото с мъка. Следобед тенденцията е към скандали, проблеми и конфликти. Разсеяни сте, правите нарушение или рисков ход. Не споделяйте намеренията си, някой ще ви открадне идеята.
Риби
Ден за преговори с фирми и клиенти от чужбина. Сега е момента да разширите територията си на влияние. Някой резервира билет и вече стяга куфарите. Навлизате в силен и успешен период. До два дни вдъхновението и интуицията ви ще ви отворят път в нова посока. Не се колебайте и не чакайте по-добри времена. Цялото ви бъдеще е поставено на карта, направете избора без отлагане.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Ноември 2022 година