Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Българка установила контакт с извънземни

Извънземните имат лаборатория под Рила планина. Това сензационно разкри Веселка Михайлова, която контактува с пришълците.
Навремето Петър Дънов също говореше за същества, живеещи е кухата земя и под Рилските езера.

Жената с отворено трето око обаче дава невероятни подробности. Тя обясни, че в момента общува с инопланетна цивилизация.С нейна помощ не само лекува, но и получава инфoрмация за тайните на Вселената.
61-годишната феноменка разкри още, че в света в момента освен в България инопланетяни имали бази под Босна и под Украйна.
Извънземните воювали помежду си за контрол в Галактиката и над Земята, но всичките били подчинени на Висшия разум- Господ.
Освен с тези, които идват от космоса планетата делим с по-развити същества.
„Под земята са лемурийците и атлантите, те са много силно енергийни. Сега на тези измерения идват андромедианците и анунаките – 200 г. ще бъдат тук, на Земята, за да я прочистват от лоши енергии“, разкри лечителката-медиум.
Казва, че добронамерени пришълци напътстват много хора, като се грижат да еволюират и в духовно отношение.
Именно така на датата сочена от маите като съдбоносна 21.12.2012 г. много стари души (с повече прераждания) били допуснати Свише в ново измерение.
„Извънземните познават душите и знаят кого да отключат. Винаги избират стари души. Нищо не става случайно“, разяснява биоенерготерапевтката.
Именно така и тя получила своите паранормални способности. Варненката обясни, че нейните космически водачи са й дали светлинни кодове за лечение на различни заболявания. Скоро след това славата на Веселка, че лекува дископатия и перде на очите вече се носи от уста на уста в Морската ни столица.телеграф

Публикувана на
29 Ноември 2022 година