Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни носи днешната сряда

Видяна: 5820 пъти

Овен
До обед се разправяте за дреболии, а това пречи да се концентрирате върху важните дела и ангажименти. Следобед опитайте да стопите ледовете, да си върнете едно приятелство и партньорство, което в миналото сте неглижирали. Ден за прошка. Ще се намери път към всяко сърце и лекарство за душевна и физическа болка. Сами може да си приготвите лекарство, вие знаете как.
Телец
Ден на изкушения. Не споделяйте планове и намерения, ако не искате да се провалят. Ако счупите нещо до обед това е лош знак за нещата, които подготвяте с амбиция. Но от обед навлизате в силен и снабилизиращ период и каквото започнете ще носи ползи. Опитайте да оправите отношенията с роднини и приятели. До утре на обед е време за прошка, за връщане при корените и при любимите.
Близнаци
Днес и утре Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Изискването е да си затваряте устата, да не коментирате свои и чужди намерения и замисли. До обед се натоварете с повече ангажименти, а за следобед не планирайте делови срещи и разговори. Някой ще се опита да ви измъкне поверителна информация. В желанието да покажете информираност ще направите гаф.
Рак
До обед получавате неприятни знаци или тръгвате в грешната посока. В желанието да се похвалите може да навредите на някой, който ви се е доверил. Оставете инстинктите да ви водят и няма да сбъркате. Тръгнете в посоката, която ви привлича и към тези, с които искате да работите и живеете заедно. До вечерта подновете стопирани в миналото контакти. Ден за прошка и сдобряване.
Лъв
Днес се доверете на интуицията и до обед не влизайте в спорове. Другите ще коригират подхода си и до вечерта ще намерите обща точка за изглаждане на недоразуменията. Време е и вие да смените подхода, да се извините или да приемете извиненията на близките. До обед трети лица може да провокират назрелите проблеми, но от обед до утре на обед с всеки може да се разберете.
Дева
Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите. Ще срещате открито и прикрито противопоставяне както у дома, така и на работното място. Не влизайте в спорове, пазете свои и чужди тайни, не коментирайте личния си живот и избор. В желанието да блеснете с информираност може да си докарате служебен проблем. Спазвайте клаузите по договорите си и всичко ще е наред.
Везни
До обед нищо важно да не се афишира и споделя. Не използвайте посредници и си вършете работата сами. Следобед отивате към помирение и сближаване. Преговорите ще са успешни, ще се намери път към всяко сърце и обща точка, на която да се развият и уточняват взаимните изисквания и претенции. В организма ни се включват енергии на дълбоко и фино ниво. Прощаваме си грешките.
Скорпион
Навлизате в двудневен период на сила и възможност да постигнете максималното и да заемете мястото, което по право ви се полага. Към обед може да ви се обадят с предложения, които стопяват дистанциите. Време е да се простят старите грешки и недоразумения. Кризисната ситуация изисква да стегнете редиците, да работите със свои хора, на свой терен и със свои пари.
Стрелец
Днес и утре Луната е в знака на конфликтните ви Риби. Ще направите грешен ход. Не влизайте в разправии с важните за бъдещето ви хора. До обед не провеждайте уточняващи разговори, не съдете никого и не влизайте в пререкания. Каквото се развали трудно ще се оправи. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не давайте съвети, не споделяйте свои и чужди тайни.
Козирог
До обед не се намесвайте в живота на другите и не давайте непоискани съвети. Не взимайте страна в споровете у дома или на работното място. От обед в организма ни се включват енергии на дълбоко и фино ниво. Лесно ще си простите, ще стопите ледовете и ще продължите заедно. В този ден може да се приготвят и намерят лекарства и за най-тежките болести. И добрата дума лекува.
Водолей
Още със ставането си пожелайте нещо. До обед не бързайте с инициативите. Очертават се конфликти както у дома, така и на работното място. Запушвате една дупка, а друга се отваря, разходите нарастват. Но с напредването на деня проблемите се изглаждат, намира се верния подход в ситуацията и печалбите няма да закъснеят. Ще се разберете и помирите с близки и приятели.
Риби
Луната навлиза в Риби. Може да не започнете по най-добрият начин, но до вечерта всичко има тенденция да се нареди и подреди в правилната и изгодна за вас посока. Планирайте подписване на нови договори и участие в творчески проекти. Тази вечер Луната е в съвпад с Нептун, а този аспект ще ви надари с творческо вдъхновение и утре може да се събудите с решението, което отдавна търсите.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Ноември 2022 година