Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новия месец

Видяна: 5280 пъти

Овен
До обед се движите обзети от творческо вдъхновение. Срещите ви са ползотворни и дават шанс да направите пробив в желаната посока. Следобед работете самостоятелно. Може да ви хрумне идея, която развита и представена добре да ви донесе повишение или страничен доход. Не споделяйте до утре на обед. Липсват нужните хора, които да ви дадат верен съвет и да ви подкрепят.
Телец
Концентрирайте се и до обед опитайте да уредите важните си дела и начинания. Обадете се на приятели, подновете връзки, осъществете делови контакт с хора, с които и преди сте работили съвместно и сте печелили добре. Уточнете всичко, което притеснява едната или другата страна. От обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно. Приключвайте, изпълнете обещанията си.
Близнаци
До обед е време за подновяване на прекратени ангажименти, но с напредването на деня може да направите грешен избор. Родените в третата декада са в рискова позиция. Луна, Нептун и Юпитер са в конфликт с Марс от вашия знак. Може да влезете в двубои, да разпалите семейни и колегиални войни и да направите грешен избор. Спазвайте закона. Здравето е нестабилно.
Рак
До обед ледовете в отношенията се топят, може да се намери и вратичка в закона, през която да минете с по-малко неприятности и глоби. В този ден може да се намерят и приготвят лекарства и за най-тежките болести. Ще попаднете на нещо важно и лечебно, което ще ви помогне да се справите с проблемите и болките. От обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно, внимавайте.
Лъв
Започнете деня с посещения на добра воля, с разговори и обсъждане на общите задачи и проблеми. Включват се в действие енергии на дълбоко и фино душевно ниво. Може да се разберем по всякакви въпроси. Но от обед сянка са появява на хоризонта. Внимавайте, щадете чуждия авторитет, така както очаквате да защитават вашия. Планирайте за утре следобед важните си срещи.
Дева
Днес ще ви засипват с идеи и предложения за съвместна работа и печалба, но да си знаете, че много от тях ще бъдат само уловки целящи да ви привлекат вниманието с надеждата да използват личния ви потенциал и възможности в непозволена и рискова игра. Родените в последната декада да не подписват обвързващи договори, особено ако им се предлагат някои притесняващи клаузи.
Везни
Днес може да регистрирате патент, да получите разрешение за определени дейности и да уредите имотен спор. Законът ще ви подкрепя в битките, които водите. До обед имате нужните пълномощия и защити, но след това някаква сянка се промъква в отношенията и в следващите три дни може да бъдете обект на провокации. Използвайте всеки шанс и възможност да си подредите живота.
Скорпион
Днес Луна, Нептун и Юпитер ви облъчват в брилянтен аспект от Рибите. Ще направите удобни и приемливи за околните личните си амбиции и намерения. С лекота ще убедите някой да ви съдейства и ще представите в примамлив вид това, което предлагате като сделка, стока или договорни условия. Не пропускайте нито една добра възможност, която ще разшири пълномощията ви.
Стрелец
Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Луна, Нептун и Юпитер са в конфликт с Венера и Меркурий от Стрелец. Може да тръгнете в правилната посока сутринта, но до вечерта криввате в страни, правите рисков ход и си намирате майстора. Не тръгвайте с голямата кошница. Ще се намери по-силен играч от вас. Ще се усетите късно, когато вече сте в капана.
Козирог
Концентрирайте отговорната си работа и деловите си ангажименти до обед, когато ще получавате защити и нещата ще се развиват благоприятно за вас. Следобед нещо тъмно и недоизказано пречи на отношенията. Не допускайте намеси в избора ви. Нищо да не се започва. Ако задвижите важна инициатива в края на работното време до три дни само неприятности ще имате..
Водолей
До обед представете проектите си, дори и да има нещо за доуточняване. Следобед приключете започнатото, но не започвайте нищо ново и важно. Осведомете се за настъпилите промени в средата, в която действате. Сделките на високо шефско ниво ще рикушират върху работата ви. Може да ви предложат допълнителна дейност или ангажимент. Изисквайте повишение и преназначение.
Риби
Станете рано и действайте по задачите. Не се бавете с инициативите и с предложенията към потенциалните ви партньори. Уредете си делови срещи, подпишете нови договори, търсете начин да стъпите на нова творческа позиция. Денят ви дава и юридическа сила. Родените в третата декада са в много изгодна законова позиция. Сега е момента да поставите условията си. Искайте и ще ви се даде.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Декември 2022 година