Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кого късметът ще се усмихне в петък

Видяна: 7560 пъти

Овен
Ден на базовите проекти. Постарайте се да се окопаете на нова позиция или да се разширите в старата. Луната навлиза в Овен, емоциите трудно се овладяват. Сега е момента да извоювате своята лична или духовна самостоятелност. Започнете нова дейност, търсете начин да разширите територията си на влияние. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете.
Телец
До обед не започвайте нищо важно независимо изгодните предложения. Има нещо задкулисно или неизяснено, което ще се разбере с напредването на деня. От обед може с успех да сключите нови договори и да уредите важни сделки. До утре на обед е важно да заемете стабилизираща позиция, да си осигурите базата за бъдещите си действия и да стъпите на сигурна основа в живота и в любовта.
Близнаци
Не бързайте, късметът ви идва към обед, но до тогава може да направите куп грешки и да си докарате неприятности. От обед овладявате положението и правите стъпка в обезпечаваща посока. Представете си ярко и с подробности тази линия на работа и поведение, която смятате да следвате и карайте нещата по план. До два дни ще си осигурите нужната подкрепа и база за развитие..
Рак
За родените в третата декада ще има повече екстри, а родените в първата ще плащат не само за свои, а и за чужди удоволствия и нужди. До обед не се подава вярната и точна информация, само приближените ще бъдат осведомени какво става в действителност и каква е вярната посока. Но до вечерта може да стъпите на стабилна основа, да получите предложения и да подпишете договор.
Лъв
Луната навлиза в хармоничния ви Овен. Родените в първата декада ще имат повече шансове и пълномощия, ще се радват на разбиране и стимулиране в работата и деловите връзки. Търсете финансиране на свой проект, може да намерите и изпълнители за началната фаза. Почти в края на работното време нещо важно ще се уреди. В моменна стъпвате на стабилна основа.
Дева
До обед се движите в информационно затъмнение, липсват ви някои данни или отсъстват подходящите хора за работата, която предстои. Изчакайте и към обед всичко ще намери решението си. Навлизате в обезпечаващ период. До дни ще получите нещо търсено отдавна. Денят дава шанс да намерите мястото си в средата, да затвърдите позицията си на работното място и в нечие сърце.
Везни
Луната навлиза в знака на опозицията ви Овена. Някой ще действа първосигнално и без да помисли в посоката, в която търпи лишения и нужди. Бъдете внимателни, не си подритвайте късмета и не бързайте да притискате с изисквания партньорите и близките. Странични хора ще се възползват от неразбирателствата ви, ще опитат да се внедрят на вашето място. Смирете амбициите.
Скорпион
Не бързайте, до обед опипвайте почвата и се пазарете за цени на стоки и услуги. До вечерта може да стъпите на нова база, да подпишете нов договор и да си осигурите нужното за работата и производството ви. Нищо да не се руши. Сега е момента да се надгражда, да се строи и ремонтира, да се подреждат приоритетите, да се влиза в нова среда в бизнеса и деловите отношения.
Стрелец
Постепенно набирате скорост. До обед подредете приоритетите, но нищо важно не започвайте. Довършете обещаната работа. От обед навлизате в силен период и до два дни ще се похвалите с придобивка и перспективен договор. Чакайте повишение или възможност да уредите изгодна сделка. Днес и утре обезпечавате живота и връзките си и привличате качествени хора.
Козирог
Луната навлиза в конфликтния ви Овен и до три дни ще се случват неприятни събития, които ще ви скарват с един и разделят с друг. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Конкуренцията ще ви захапе на болното място. Бъдете внимателни с документи и плащания. Родените в първата декада са на прага на рискова сделка. Не изневерявайте..
Водолей
Денят започва с опипване на почвата, с проучване и стиковка. Следобед имате шанс да стъпите на личната си мисия, да разширите територията си на влияние и да стартирате нещо, което ще ви носи доходи и печалби в бъдеще. Ден на базовите проекти, окопайте се в старата територия или търсете ново поле за изява. Време е да затворите и производствения си цикъл.
Риби
До обед приключете с обещаните задачи, но още нищо ново не започвайте. Към обед от няколко страни идват предложения. Навлизаме в деня на съзиданието и градежа. Нищо да не се руши, а да се гради и надгражда. Енергията ви се развихря, ще намерите изход от всяко положение и ще излезете на печалба. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете и то ще се случи.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Декември 2022 година