Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите в събота

Видяна: 6480 пъти

Овен
Луната от Овен е в хармоничен аспект със Слънцето. Не се ограничавайте, действайте в посока на важните си инициативи и проекти. Днес може да заемете позицията, която отдавна ви привлича. Може да влезете в конфликт с половинката, но като си помислите, че за всички ще е удобно накрая ще изгладите отношенията. Време е да се преговаря с роднини по имотните и наследствени въпроси. Днес нищо да не се руши
Телец
Ако още със ставането получите някакъв подтик за действие, тръгнете в тази посока. Старайте се да следвате тази линия на поведение и общуване, която ще ви обезпечи и ще хармонизира отношенията в семейството. Добре е да се преговаря по имотни и наследствени дела. Започнете благоустройството на дома, не отлагайте повече наложителните ремонти и поправки, за да не ви излезе по-скъпо. Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Уредете имотни и наследствени дела.
Близнаци
Предприетото днес разширява пълномощията ви и ви среща с подходящите за работа и любов хора. В живота ви в момента действа пръстът на съдбата. Нищо не е случайно, срещите ви са закодирани някъде в матрицата на настоящето и бъдещето. Ден на фонтана от преливаща енергия. Не се ограничавайте, дайте воля на импулса си да отидете някъде и да се срещнете с някого. Днес стъпвате на нова база..
Рак
Днес Луната от Овен ви зарежда с агресивност, която е добре да превърнете в желание за работа. Някой започва ремонт у дома, а той ще отвори доста нови дупки и ще накърни бюджета ви. Може да влезете в конфликт с половинката, но като си помислите, че за всички ще е удобно накрая ще изгладите отношенията. Време е да се преговаря с роднини по имотните и наследствени въпроси. Днес нищо да не се руши. Не прекратявайте прибързано и лични връзки, дайте си още един шанс.
Лъв
Днес ще намерите нещо, което търсите отдавна и то може да ви осигури терена, на който ще се развивате, ще работите или да живеете в бъдеще. Оглеждайте се и не подминавайте изгодните места и оферти. От обед до утре на обед сте в стихията си, лесно привличате благоприятните случайности и верните хора. Пасивността е губеща, но не бива и да се преуморявате. Някой става дясната ви ръка. Днес ви води на места, където е добре да се окопаете и да ги използвате за помощна база.
Дева
Още със ставането си представете картинно пътя, който ще следвате и разговорите, които ще водите. Може да убедите някой да ви съдейства и финансира. Една стара идея се съживява и обсебва мислите ви. Добре е за оглед на имоти и за търсене на нов терен, на който да се развивате, работите и живеете. Добре е за ремонти, които ще улеснят и вас и близките. Ден на съзиданието и градежа. Днес опитайте да разширите влиянието си.
Везни
Днес всичко желано ви се изплъзва. Виждате как другите подреждат живота си, а вашите желания удрят на камък. Не се разстройвайте, проблемите бързо ще се уредят и утре на обед ще бъдете на приятно и релаксиращо място. Не се занимавайте с неща, които изискват определено ниво на компетентност. Намерете майстори за ремонтите, осигурете треньори за децата и почивайте повече..
Скорпион
С действията си в този ден си осигурявате защити и нова позиция в делови и личен план. От значение е в каква среда ще влезете, какви участия ще имате и с какво ще допринесете за нуждите на дома и семейството. Нищо да не се руши. Ден на съзиданието и градежа. Може да си стиснете ръцете в името на дълготрайно съвместно партньорство. Получавате изгодни оферти. Предприетото днес ще ви осигури здрава основа за бъдещето..
Стрелец
Ден на фонтана от приливаща енергия. Навлизате в подем, привличате благоприятни случайности и до утре на обед може да постигнете всичко, към което от доста време се стремите и го желаете. Активизират се енергии на дълбоко ниво. До вечерта може да направите силен ход и да привлечете нужните ви хора. Този ден ви води към тайни и явни източници на сила, чакайте печалби. Днес е силен и успешен ден, намерете време за всички и за всичко важно.
Козирог
Родените във втората декада са притиснати от две страни и трудно намират изход от една зациклена ситуация. Може би е добре да оставите други двама да се разбират сами и да поемат живота си в свои ръце, вместо да се намесвате и да давате съвети. За уикенда не планирайте разговори с роднини по имотни и наследствени дела. Ще срещате агресия и неразбиране и в семейството...
Водолей
Днес може да заемете позициите подходящи за бъдещата ви работа и съвместен живот. Заемете се с делата обезпечаващи нуждите на семейството. Добре е за ремонти и възстановителни дейности. Ден за активен отдих и смяна на един вид труд с друг. Символ е фонтана от преливаща енергия. Поправяте нещо, което отдавна е извън строя и от доста време ви мъчи. Така всички ще са доволни. Днес някой ще се настани на удобно място и в подходящата среда.
Риби
Ден на съзиданието и градежа, помислете как да си създадете повече удобства, за да ви е лека работата и да няма конфликти в отношенията. Ден за размествания и ремонти. Енергията ни се усилва и блика като фонтан. Лесно ще се справите с възникналите проблеми, а утре ще се събудите с решението на важна и отговорна задача. Вървите към тежък избор, добре е да го направите утре. Днес е ден, в който може да извоювате духовна и физическа самостоятелност. Направете промени в дома..
telegraph.bg

Публикувана на
03 Декември 2022 година