Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Детето-чудо в безизходица, остана без дом

Пожар нанесе сериозни щети в дома на лекоатлетката Лиляна Георгиева, която като малка беше известна като Детето-чудо. 22-годишната пловдивчанка разказа за кошмара, след който на този етап остава без дом. Георгиева моли за помощ, за да възстанови жилището си.
„Претърпях бедствие. При късо съединение ми изгоря домът. За щастие аз пострадах малко, но щетите по жилището са огромни. Имам нужда от климатик, готварска печка, кухненски бокс, аспиратор, диван, маса, столове, хладилник, телевизор, гардероб, матрак.
Контакт за връзка 0895856530″, написа Лиляна Георгиева в социалните мрежи и показа снимки от пожара в дома си.
Приятелката ѝ Полина Макаева постна във „Фейсбук“:
„Една от гордостите на България, доказала се многократно, едно момиче с много хъс и упоритост, с безброй спечелени национални титли, европейски и световни отличия в средните и дълги бяганията, с принос и отлични резултати в леката Атлетика – Царицата на спорта… сега има нужда от нашата подкрепа!
Много малко от Вас ще забележат изгорелите купи и дипломи. И само някои от нас ще разберат колко много значат те за един спортист, а именно всичко. Нека помогнем на Лили да поправи щетите от един инцидент и осигури уюта и нормалните условия в дома си. Вярвам, че Лили – Детето-чудо ще се справи и с това препятствие и с усмивка ще продължи напред!“.
Лекоатлетката Лиляна Георгиева е многократна шампионка на България в различни дисциплини, както и Балканска шампионка на 800 метра в зала за 2022 г.
БАНКОВАТА Й СМЕТКА:
IBAN BG08BPBI79244075130001

Публикувана на
03 Декември 2022 година