Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Мелиса Дьонгел с нов имидж

Мелиса Дьонгел, една от успешните актриси от по-младото поколение, привлича вниманието с всеки свой проект през последните години и не спира да удивлява публиката! Туркинята, която наскоро впечатли феновете, като стана блондинка в „Перфектният наемател“, ще се появи отново в съвсем различна визия в новия си сериал!
Мелиса е родена в Истанбул през 1999 г. За първи път се появява на екран в сериала „Елиф“. В началото на актьорската си кариера тя привлича внимание с образа на Дениз в сериала „Нашата история“. Сега актрисата играе все по-смели и запомнящи се роли! Дьонгел направи нов пробив в кариерата си с Джарен в хитовия проект „Почукай на вратата ми“. След това участва в мелодрамата на Disney Plus „Между света и мен“. За последно се появи на екран в сериала на Fox „Идеалният наемател“.
Образът на блондинката в този сериал отново спечели сърцата на публиката! Младата актриса впечатлява не само с постепенното развитие на актьорските си умения, но и със смелите промени в стила във всеки свой проект!
Този път тя се готви да влезе в главната женска роля в сериала "Хайредин“, който е замислен като продължение на историческия "Барбароса: Мечът на Средиземно море". Актрисата, чието партньорство с Толгахан Сайишман вече стана обект на любопитство, за пореден път смени тотално имиджа си и боядиса косата си в тъмно като добави изкуствени кичури! /труд

Публикувана на
03 Декември 2022 година