Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои заболявания ще се обадят за всички зодии догодина

Здравословното състояние през Новата 2023 година ще се подобри за всички знаци на зодиака. Не се отпускайте обаче.
Януари 2023г
През януари е важно да наблюдавате нервната система. Скритите преживявания, постоянното вътрешно напрежение, причинено от задържането на емоциите, охлаждането на чувствата, могат да ударят силно нервите. Също така в риск в началото на годината ще бъдат кръвотворната система и храносмилането.
Февруари 2023г
От 1 до 20 февруари има опасност от болки и дискомфорт в краката. Въпросът за необходимостта от даряване на кръв за тестове и проверка на лимфната система също може да стане остра. Обърнете внимание внимание на коленните стави. В периода от 20 февруари до 16 март са възможни наранявания, натъртвания по главата, лицето и шията. Ето защо козметични процедури, татуиране, е желателно да се прехвърлят в друго време.
Март 2023г
От средата на март, от 17 март до 10 април се погрижете за вашите УНГ органи. „Сега е лесно да разболеете гърлото, вероятно ще има заболявания на ушите, шията, сливиците, ще страдат гласните струни. Препоръчвам също да проверите щитовидната жлеза ”, съветват астролози.
Април 2023г
Дните от 11 април до 7 май включително ще е нужно повишено внимание към дихателната система. Бронхите и белите дробове ще бъдат най-уязвими, което може да причини затруднено дишане. Грижете се и за ключично-раменната става. Съществува риск от нараняване.
Май 2023г
Последният пролетен месец, от 8 май до 5 юни, ще бъде запомнен с проблеми със стомаха. При жените гинекологичните заболявания могат да се задълбочат. „Този период се характеризира с лошо храносмилане, преяждане, гадене. Както и уплътняване на млечните жлези, проблеми с менструацията, тежък ПМС ”, предупреждават експерти.
Юни, юли, август, септември 2023 г
От 6 юни до 8 октомври сърдечно-съдовата и нервната система ще бъдат уязвими. Вероятни са симптоми като повишена сърдечна честота, аритмия, тахикардия, сърдечни спазми, припадък. Вероятно е обостряне на пренебрегвани заболявания на бъбреците и репродуктивната система.
Октомври и ноември 2023г
Последните есенни месеци от 9 октомври до 4 декември заплашват с проблеми с червата. Причината се крие в активирането на лоши хранителни навици. Чревно разстройство е много вероятно, например, в резултат на неправилна диета. Не са изключени затруднения с тънките черва.
Декември 2023г
Сферата на интимното здраве може да излезе на преден план от 5 до 31 декември. Звездите предупреждават, че през този период може да възникне въпрос, свързан със сексуалността, повишаване или, обратно, намаляване на либидото. Необходимостта от отмяна или замяна на хормонални лекарства, контрацептиви може да стане актуална. Възможно е да има оплаквания от дискомфорт в пикочните органи. Астролозите препоръчват да се подложите на диагностика на репродуктивната система. Времето на първия зимен месец ще е добро за посещение на лекари.
/Actualno.com

Публикувана на
04 Декември 2022 година