Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише днес

Видяна: 5040 пъти

Овен
В първите часове на деня Нептун тръгва в директна посока. Още от сутринта ще се движите на гребена на вдъхновението и любовта. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея. Направете предложение, оженете се. Ще имате повод да почерпите в този ден и да се радвате на щастливи моменти заедно. Ще имате печалба от тотото на живота. Следобед идва изгодно предложение.
Телец
Ден на творческите идеи. Планетата на висшето вдъхновение Нептун тръгва в директна посока. Това, което ви се е въртяло в главата от доста време от днес може да добие завършена форма и до дни да бъде представено пред комисии или работодатели. Ще се случват събития, за които ще почерпите. Важното е да не се отива в крайности, внимавайте с алкохола и стимулантите.
Близнаци
Днес може да изкачите поредното стъпало към успеха в работата и в любовта. Някой ще получи желаната поръчка, която ще го срещне с важните за бъдещето му хора. Друг ще намери нова любов, която ще го насочи към нова творческа дейност и печеливша работа. С действията и контактите си в този ден успявате да се внедрите в перспективна среда. Не се ограничавайте, приемайте поканите.
Рак
До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Следобед ситуацията постепенно се успокоява. До утре на обед може да получите и чаканото финансиране. Близките и родителите също помагат. Нептун от Риби тръгва в директна посока и стимулира творческото ви вдъхновение. Може да намерите решението, което от доста време търсите и да реализирате печалби още утре.
Лъв
До обед играете доминираща роля в живота и избора на другите. Не се напрягайте излишно. Към обед Луната навлиза в Телец. Разходите ви се увеличават двойно. Нещо непредвидено ще изскочи тази вечер и ще стопи спестяванията ви. За следващите два дни не планирайте рискови крачки и инициативи, не играйте хазартно. Родители и деца ще търсят внимание и финансиране.
Дева
До обед с мъка се справяте със задълженията, но от обед с навлизането на Луната в хармоничния ви Телец излизате на предни позиции и може да очаквате печалби. Родените до 1-и септ. първи ще вкусят от успеха и може да получат желаната подкрепа и финансиране. Не наливайте пари и не влагайте усилия в обречени проекти. Тръгващият директно Нептун ви връща към забравени идеи.
Везни
Родените в третата декада ще избегнат проблемите, ако поспят до обед. Ситуацията коренно ще се промени, ще получите желаните екстри, ще прекарате приятно и ще забравите за проблемите. Важното е да не се претоварвате, да оставите този път инициативата в ръцете на друг и да се радвате на приятните моменти. Вечерта може да ви предложат печеливша сделка и вариант.
Скорпион
Важното уредете до обед, след това Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца. За всичко ще си плащате, ще имате неочаквани разходи, трудно ще покривате нуждите на близките и децата. Внимавайте с новите идеи, които може да глътнат спестяванията ви. Съмнявайте се във всичко и проверявайте по различни канали информациите преди да решите в каква посока ще вървите.
Стрелец
Високо енергиен ден. До обед може да уредите и постигнете всичко, което сте планирали. Ще се развиват изгодно за вас отношенията с партньори. Някой ще получи предложение, а друг ще направи такова. От обед се включва енергийният канал на любовта. Посетете приятели в нужда, помогнете с каквото можете. Утре и за вашите желания и нужди някой ще се погрижи. Направете някому подарък.
Козирог
До обед и за родените в третата декада ще има неприятни моменти. Бъдете внимателни и не рискувайте, не се напрягайте с непосилни задачи. Няма нужда да се доказвате, но ситуацията ви предизвиква да кажете и направите нещо, което ще засегне болезнено близък човек. Каквото отложите за следобед ще носи късмет и радост и ще ви свързва с полезни хора. Идва подарък от съдбата
Водолей
Станете рано и до обед да сте приключили както с приятните, така и с неприятните задачи. От обед с навлизането на Луната в нехармоничния ви Телец се пригответе за големи разходи. Ще се наложи да поемете разноските на децата, а и внуците искат своето. Дори и печалбите ви ще се превърнат в загуби, защото не само спечеленото, но и ползите от усилията ви ще отидат при друг.
Риби
Днес Нептун от вашия знак тръгва в директна посока. Ще се събудите с някакво приповдигнато и възторжено чувство, ще се справите с всеки проблем и ще играете разпоредителна роля в живота на другите. Следобед може да ви предложат нещо изгодно, с гарантирана възвращаемост на сили и средства. В следващите дни ще се движите на гребена на вълната и ще имате печалби.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Декември 2022 година