Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в началото на седмицата

Видяна: 5520 пъти

Овен
Днес е добре да се кандидатства по спонсорски програми и проекти. Може да уредите финансиране или получаване на помощ за зимата. Помогнете с каквото можете на близък или съсед. Ден на сърцето, отношенията ни навлизат в нова фаза. Даваме си сметка с кого можем или не можем да живеем. Време е за изясняване на позиции и задължения. Всеки да си поеме отговорностите.
Телец
Днес и утре Луната е в Телец. В този ден е важно да се погрижите за нуждите на близките и децата. Денят се свързва с любовта и сърцето. Може да се включите в благотворителни дейности и сами да станете обект на обгрижване от свои и чужди. Не тръгвайте с голяма амбиция, а с желание да помогнете и да приобщите другите към изгодни дейности и проекти. Обадете се на родителите си.
Близнаци
В този ден може да получите чаканата подкрепа или субсидия в труден момент. До обед направете поне едно добро дело. Не се съмнявайте, че и за вашия интерес някой ще се погрижи, ще одобри или ще финансира проектите ви. Ще се случват събития, които ще вадят от играта прекалено напористите и амбициозни участници и така днес може да се окажете с един конкурент по-малко.
Рак
Ден на сърцето, включете се в благотворителни начинания. Сами може да бъдете обект на спонсорство и подкрепа в посока на важните ви инициативи. Сега е момента да кандидатствате за финансиране, а някой вече е одобрен и стартира нова дейност. Вечерта ситуацията коренно се променя и в любовта. От нежелани може да се превърнете в търсени и ухажвани партньори.
Лъв
Старайте се да не влизате в конфликти. Ден на сърцето и любовта. Ще се окажете в ролята на спонсор и благодетел за близки и любими. Дано и за вашите нужди някой се погрижи, но тенденцията е повече вие да давате и да правите жестове. Зарадвайте някого с желан подарък. Ако средствата ви са ограничени проявете състрадание. Една топла дума ще отвори заключени врати и сърца. Вечерта се приберете навреме, не рискувайте.
Дева
Ден на неочаквано благоприятно развитие на нещата за вас. Нещо тръгвало наопаки ще се оправи, ще получите подкрепа и защита в труден момент. Длъжници ще ви се издължат и някой, когото дълго не сте виждали може да се появи на хоризонта и да помогне да излезете от лична и професионална криза. Мислете позитивно и благодарете за всичко, което ви се случва.
Везни
Ден за благотворителност. Кандидатствайте по проекти даващи шанс за европейско финансиране. Може да получите допълнителни пари или да спестите от данъци и такси. Добре е да се правят взаимни услуги и бартерни сделки. Правете това, за което ви молят, без да правите корекции и да давате съвети. Вечерта нещата се променят, променете се и вие. Край на компромисите.
Скорпион
Ден за благотворителност. Ако тръгнете с голяма кошница на амбициите ще сбъркате и ще обслужвате чужди интереси. Помислете с какво може да бъдете полезни на семейството си. В този ден средствата изтичат между пръстите ви, нека поне от това да се възползват близките и децата. Купете им нещо желано и мечтано. Не взимайте и не давайте заеми, не влизайте в казиното.
Стрелец
До 15ч. не искайте много от околните, а се старайте да помагате и подкрепяте приятелските инициативи и амбиции. Действайте безрезервно и дайте всичко от себе си на тези, които обичате. Не оставайте в беда и случайно срещнатите в труден за тях момент хора. Почти в края на работното време ще ви потърсят с добра оферта. Някой, който е отхвърлил предложенията ви ще ги приеме.
Козирог
Силен и спонсорски ден, в който може да получите повишение или финансиране на проектите, за които кандидатствате. Нещо особено ще се случи и ще ви даде възможност да стартирате отдавна подготвените проекти и инициативи. Силен конкурент ще отпадне от играта. Не искайте много, ще получите достатъчно екстри. Намерете време и се погрижете за близък в нужда.
Водолей
Проблемен и рисков ден за родените във втората декада. Луна и Уран са в конфликт със Сатурн от вашия знак. Нещо неочаквано ще се обърка. Не намесвайте странични хора в работата си. Спазвайте законите на пътя. Може да се наложи да помагате на свои и чужди. Направете жеста, който се очаква от вас, независимо какво и колко ще ви струва. Днес нищо не се измерва само с пари.
Риби
Днес длъжници ви се издължават. Хора, на които сте помагали ви връщат жеста. Ден за прояви на благотворителност. Дарете и вие обич и обгрижване и чакайте такова. Помогнете с каквото можете на някой изпаднал в нужда. До вечерта може да ви предложат изгодна работа или поръчка. Ще получите стимулиране в посока на личните си дарби и таланти. Участвайте в дарителски изяви.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Декември 2022 година