Архив на публикациите

Кои ще имат късмет през новата седмица

Астролозите посочиха зодиите, чиито представители ще имат изключителен късмет следващата седмица - от 5 декември до 11 декември.
Овен
Много приятни изненади очакват Овните във финансов план. Представителите на този знак ще могат да намерят нови източници на доходи и значително ще увеличат приходите си. Астролозите съветват Овните през посочения период да не работят тежка работа, да не извършват финансови операции, както и да не дават пари на заем.
Телец
Влияние на Нептун и Юпитер ще се отрази положително и на Телците. На представителите на този знак се препоръчва смело да повдигнат въпроса за повишаване на заплатите. Освен това този период е идеален за започване на нов бизнес или стартиране на нови проекти, които ще бъдат успешни и по-късно ще осигурят на Телеца стабилна печалба.
Стрелец
Стрелците ще бъдат на вълната на успехи тези дни. За да постигнат максимален резултат, е по-добре да не бъдат мързеливи, да изпълняват задачите си навреме и да поемат инициативата.  Ако Стрелецът направи всичко това, тогава няма от какво да се тревожи. Освен това усилията му със сигурност ще бъдат щедро възнаградени. Периодът ще бъде успешен и за тези, които търсят нова работа.
© Actualno.com

Публикувана на
05 Декември 2022 година