Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Слабите места на всяка зодия

Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не е перфектна – всяка притежава качества и недостатъци, съчетани в различни конфигурации, които могат да улеснят или попречат на определени намерения. Затова е добре да знаем как да открием и коригираме някои наши дефекти, за да постигнем целите си!
Овен

Овенът по принцип действа импулсивно и говори каквото му хрумне, без да мисли много – но, разбира се, понякога може да съжалява, че е постъпил така, че е наранил някого, когото харесва или, че са започнали да го смятат за „груб" човек. Какво да направи: нека се опита да намери баланса между думите и делата си. И да брои до 10, преди да си казва мнението – ако въобще му го искат!
Телец
Той търси стабилност и финансова сигурност, като се представя пред останалите в консервативен и сдържан имидж. Що да стори: да разбере, че умението му да спестява не означава да поставя парите над всичко останало!
Близнаци
Този знак обича да открива нови неща. Това е добре, но само донякъде - защото, тласкани от любопитство към новото, Близнаците губят интерес към това, което правят в момента, и често го оставят недовършено. Как да се поправят: мислейки за бъдещето, да упорстват в сегашните си проекти!
Рак
Като един от най-чувствителните знаци на зодиака, Раците лесно се обиждат. Но, когато променят тона на гласа си, това показва на околните, че не понасят критики. Какво да правят: да опитат да погледнат на критиката от другите като градивна и полезна!
Лъв
Лъвовете обичат да се открояват, но в крайна сметка могат да прекалят в опит да блеснат. Това може да обиди другите, които да си помислят, че така Лъвът ги поставя по-долу от себе си. Как да постъпи: да прояви смирение и да заложи на своята щедра и благородна страна!
Дева
Тази зодия е перфекционист до краен предел и изисква много от себе си. Но твърде рядко е доволна от резултата на това, което върши. Как да се коригира: да помни, че никой не е съвършен и да не страда, когато нещо не върви според очакванията!
Везни
Везните харесват всичко, което е красиво и с добър вкус, но това може да накара хората да си помислят, че придават твърде голямо значение на външния вид. Как да се поправят: да заложат на най-типичната си характеристика – балансът; в случая между красивото и обикновеното.
Скорпион
Скорпионът действа импулсивно и страстно, жадува за също такива силни ответни емоции и може да изплаши някои хора с чувствената лавина, която носи. Що да стори: да оставя спомените в миналото и да се научи да прощава!
Стрелец
Стрелецът харесва свободата си, но в нейно име извършва необмислени постъпки: например, харчи повече, отколкото печели. Как да постъпи: да помни, че свободата включва и отговорност да оценява последиците от действията си!
Козирог
Козирозите са трудолюбиви и ценят постиженията си - просто трябва да не придават по-голямо значение на материалните блага, отколкото на чувствата на хората. Какво да направят: да не забравят, че семейството и приятелите им също се нуждаят от тяхното присъствие!
Водолей
Много идеалистична зодия, която гори от желание да промени света. Но колкото и добри да са намеренията на Водолея, това означава, че не може да се приспособи към реалността. Как да се поправи: да стои здраво стъпил на земята, за да постигне своите идеали!
Риби
Като сантиментален и нуждаещ се от близост знак, Рибата е склонна да изисква внимание от близки и приятели - което може да ги раздразни, независимо колко я харесват. Що да стори: да контролира емоциите си, като избягва да предизвиква буря в чаша вода.флагман

Публикувана на
07 Декември 2022 година