Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Марго Роби награби Брад Пит

Марго Роби не пропусна шанса си да целуне легендата на Холивуд Брад Пит. Двете знаменитости играят главни роли във филма „Вавилон“, който ще се завърти по кината идния месец.
В кинолентата те споделят страстна целувка, която обаче не е предварително планирана в сценария, а оказва се импровизация на актрисата.
„Тази целувка не бе описана в сценария, но докато заснемахме сцената, си помислих: „Никога повече няма да ми се даде възможност да целуна Брад Пит“, затова просто го направих“, разказа изпълнителката в интервю за E! News.
Роби разкри и подробности от разговора, който е провела с режисьора Деймиън Шазел, за да се стигне до този магически момент.
„Отидох при Деймън и заяви, че моята героиня Нели ще целуне неговия герой Джак, а той отвърна „Възможно е, но изчакай. Знам, че просто искаш да целунеш Брад Пит“. Тогава аз му отговорих, че няма да пропусна този шанс, независимо от неговото мнение“, разказа Марго Роби. Шазал обаче се съгласил, че подобна интимност би се вписала в сюжета на „Вавилон“.
Брад Пит не е единствената известна личност, която Марго Роби целува на снимачната площадка актрисата призна, че е целунала и колежката си Катрин Уотърстън.телеграф

Публикувана на
08 Декември 2022 година