Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Тайните желания в леглото на всяка зодия

Сексът е едно от най-приятните занимания на света, навярно защото предоставя толкова възможности за експериментиране. Само така ще откриете какво харесвате в леглото. Е, не съвсем! Защото в това може да е замесена и зодията ви. Ето по какво си падат отделните знаци – с малко намигане, разбира се.
Козирог
Мръсни думи и секс на публично място? Задължително! Вие се разтапяте истински в леглото (и извън него), само когато нещата са по-грубички.
Водолей
Водолеите обичат да доминират над тях и с удоволствие преотстъпват водещата роля в леглото. Следователно един мъж може истински да ви възбуди, ако открие в себе си втори Крисчън Грей!
Риби
Рибите са творчески личности и с тях никога не е скучно. Вие сте отворени за садо-мазо и ролеви игри.
Овен
За Овните се твърди, че са старомодни. Което в никакъв случай не означава, че са скучни! Вие харесвате секса, но предпочитате класическия в мисионерската поза. Така можете през цялото време да гледате партньора си в очите.
Телец
Ако сте зодия Телец, истински се наслаждавате на секса. Обичате еротичното бельо, секс играчките, чувствената музика, пламъка на свещите, дългите упоителни целувки и дълбоките погледи…
Близнаци
Близнаците имат развинтено сексуално въображение. Обичате партньорът ви да ви гали и докосва на всевъзможни места. Напълно се вживявате във фантазиите си и сте отворени за всякакви експерименти.
Рак
Раците са невероятни любовници! Вие сте издръжливи, владеете положението и обичате разнообразието и дългите любовни игри.
Лъв
Лъвовете се потапят изцяло в акта и когато правят секс, забравят всичко наоколо. Тази страст и отдаденост импонира на сексуалния ви партньор и на свой ред ви дарява с интензивен оргазъм.
Дева
Девите са пасивни в леглото и предоставят активната роля на партньора. Така можете изцяло да се отпуснете и истински да се наслаждавате на секса…
Везни
Ако във всекидневието Везните са по-скоро стеснителни, то в леглото проявяват тъмната си страна и истински се развихрят. Сигурно вече сте пробвали секс с белезници, камшик и маска за очи и ви е харесало!
Скорпион
Скорпионите са родени завоеватели. Те обичат да дават тон и могат да бъдат много страстни. Вие сте доминантни и се възбуждате, когато партньорът ви се покорява с готовност в леглото.
Стрелец
Стрелците задължително използват секс играчки. Защото сам по себе си сексът доставя удоволствие, но така цялото изживяване е още по-вълнуващо и интензивно.Obekti.bg

Публикувана на
25 Декември 2022 година