Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 5780 пъти

Овен
Ден на откровение за правилната посока и за новия избор в променящата се ситуация. Денят се свързва с фундамента. Не е без значение на каква база ще стъпите, с кого ще се съюзите и какви действия ще планирате за следващите дни. Но това е и ден на мечката и мечешките услуги. Старайте се да не разчитате толкова много на другите, особено на непроверени хора. Работете на свой терен.
Телец
Събуждате се с откровение какво трябва да се промени и да даде път на нещо друго. Денят се свързва с базата, на която ще се надстройва и изграждат нови бизнес отношения и делови връзки. Довършете ремонтите, финализирайте сделки с недвижими имоти. Включват се на пълна мощност скритите ни резерви. Денят е добър за лечения, изключвайки гинекологичните интервенции.
Близнаци
Ден на фундамента. Залагат се нови изисквания, търси се нов подход в променящата се ситуация. Направете така, че промените да излизат от вас като предложения, а не друг да ви нарежда и да подрежда нещата изгодно за него. Време е за градеж. Събуждат се градивните сили във всеки от нас. Добре е за се започнат преустройства и ремонти. Направете си и оздравителни процедури.
Рак
Предприетото днес ще ви осигури по-добри и престижни позиции в бизнеса и в обществото. Направете промените, които ще освободят личната ви и делова активност, ще ви осигурят по-добро място за живот. Ще се събудите с откровение как да излезете от кризата и какви действия да предприемете в следващите дни. Доверете се на предчувствията. И сексуалната енергия се събужда.
Лъв
Ден на мечешките услуги, на срещите с приятели и партньори, които може да ви подведат, дори и в желанието да ви помогнат. Старайте се да взимате решенията си сами и да се оправяте без заеми и кредити. Юридическата ви позиция е силна, но ще ви въздейства и тежък планетен кръст, който ще изисква да вземете болезнено решение и да направите завой в досегашната си политика.
Дева
Ден на трансформация. Родените преди обед вървят и към смяна на дом или населено място. Стъпвате на нова база, на която ще се развивате в следващите месеци и години. Кандидатствайте по всички възможни начини за позицията, която ви интересува. Може да получите и нужното ви финансиране. Ден за ремонти и строителни дейности, не отлагайте и поправките у дома.
Везни
Ден на основата и фундамента. Всеки се стреми да заеме по-добра позиция в напъна да започне важни дейности в следващите дни. Ще се уточняват базови проекти в работата, не отсъствайте. Добре е за ремонти и размествания в синхрон с изискванията на променящата се ситуация. Направете така, че да ви е удобно на работното място и уютно у дома. Съобразете се с близките.
Скорпион
Ден на обрати в отношенията. Неблагоприятно за пътувания и рискови срещи, особено за вечерта. Може да си създадете по-големи проблеми отколкото очаквате, ако планирате изневери и отсъствия от дома. Заемете се с ремонтите, които сте обещали. Ще получите откровение за правилия избор, но малко от вас ще се вслушат в гласа на интуицията. Опиянява ви едно изкусително чувство.
Стрелец
Ден на съзиданието и градежа. Довършете ремонти и преустройства, които ще ви осигурят новата база за дейностите, които се каните да започвате. Семейството ви има нужда от разширение. Младите може да си позволят и кредит. Включете в действие скритите резерви, разбира се ако кризата ви е оставила такива. И сексуалната ви енергия се възражда.
Козирог
Ден с огромна регенерираща сила. Може да се заемете с лечения, да приключите с ремонтите и преустройствата у дома и на работното място и в следващите дни да задвижите нови дейности и делови проекти. Случващото се в този ден ще ви ориентира към печелившата посока и заниманията, които ще са доходни и полезни за вас. Може да се намери лек за всяка болежка. Сексът ще е на ниво.
Водолей
Денят руши стари връзки, изправя ви пред положения, които изискват взимане на болезнени решения. Търсете нова база за работа и живот. Не оставайте в нехармонична за вас среда. Заемете се с отлагани лечения, проведете някои оздравителни процедури. Не планирайте рискови пътувания тази вечер и утре сутрин. В хороскопа ви действа тежък планетен кръст. Очертават се раздели в любовта.
Риби
Ще се събудите с откровение как да се постъпи в трудна ситуация на избор. Луната от Скорпион стимулира нептуновото ви вдъхновение Всяка крачка днес е съдбовна. Постарайте се да заемете по-добра позиция в работата и в бизнеса. Сключете нови договори, преговаряйте по сделки и съвместни творчески инициативи. Все от някъде късметът ви ще изскочи и с нещо ще ви зарадва.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Януари 2023 година