Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как зодиите проявяват капризите си

Овен
Писъци и ридания
Ако представителите на зодия Овен са капризни, тогава дори децата вземат пример от тях. В крайна сметка те правят всичко толкова професионално. Капризите им изглеждат невероятни: ридания, писъци, избухвания, търкаляне по пода и трошене на чинии. Като цяло капризничат по детски. Дори и да не постигнат нищо, то поне хората се забавляват и изненадват. Е, това ги кара да се почувстват по-добре. Те са упорити, независими и егоистични. Обичат да контролират другите и да гледат как ги превъзнасят. Допускат до себе си само тези, които са готови да изпълнят всичките им многобройни капризи. За жалост не са много лоялни и ако си намерят друг приятел, бързо ще ви изоставят.
Телец
Крясъци и скандали
Телецът дори се опитва да извлече полза от капризите си. За кого? Себе си, естествено. Те предварително знаят къде могат да се постигнат нещо с истерия и къде е безполезно да се напрягат. Телецът има капризен сценарий, изпипан до най-малкия детайл. Класически управляват онези, които им дължат нещо. В крайна сметка е трудно да им се откаже каквото са поискали и стремглаво се втурват към магазина за нова рокля или аксесоар за колата. С тях животът е тежък, пълен с крясъци и драматични сцени. Дори не се надявайте да спорите с тях или да ги молите за прошка. Можете само да приемете и признаете, че те винаги са прави. Това е единственият начин да утихнат страстите и да се успокоят.
Близнаци
Артистично и театрално
Капризите на зодия Близнаци могат да бъдат заснети на филм и изпратени на известни режисьори. Всичко се случва толкова артистично и театрално. В Близнаците съжителстват няколко капризни човека наведнъж и те с радост ги показват на света. Положителната страна е, че избухванията им са мимолетни. В един момент хвърлят каквото им попадне пред погледа, а след няколко минути се усмихват и се радват на живота. Е, те не са виновни, че някой е емигрирал в чужбина заради техните капризи. Единственият начин да ги задържите като приятели е да се примирите с техните правила на играта. И да приемете, че да са домакини не е за тях, но да градят шеметна кариера е най-важното!
Рак
Депресии и хленчене
Когато Раците решат да проявяват капризите си, никой не може да ви помогне. Те ще се обидят, ще откажат екстри и подаръци до края на века. По време на капризите е по-добре да не ги докосвате и да не ги притеснявате, те са непоклатими. Раците отстрани наблюдават кой се е хванал на тяхната въдица и кой е останал настрана. Да, този колега не реагира? Е, те ще го запомнят и ще отмъстят, когато им се отвори възможност. Раците са много уязвими и хленчещи. Не им струва нищо да се обиждат, да се затварят в себе си и да изпадат в депресия. Викането по тях е безполезно, както и насилственото подреждане на нещата. Ракът може да бъде успокоен и смекчен само с безгранична обич и нежност.
Лъв
Нареждат и командват
Капризите на Лъвовете са трудни за разбиране и разясняване. Дори самите те понякога се объркват, когато са непослушни, и просто сочат, нареждат и командват. Капризите им често трябва да се понасят от любими и скъпи роднини, но в обществото са примерни и позитивни. Никога не можете да предвидите негодуванието и избухливостта на Лъвът, между другото, това е най-лошото нещо. Властни и взискателни, те се смятат за най-добрите, така че до тях могат да бъдат само достойни хора с всички необходими качества. Не се опитвайте да закачите гордостта им. Да се приближите до тях и да ги завладеете не е лесно. Трябва да използвате скъпи подаръци и уверения, че са най-малкото богове.
Дева
С мимики и жестове
Ако някога видите как мирно и послушно капризничат Девите, никога няма да забравите това явление. Те са в състояние да ви нокаутират само с един строг поглед, извита устна или вежда. Шум и скандал няма, не се притеснявайте. Девите капризничат с мимики и жестове, нищо повече. Те прекрасно контролират изражението на лицето си. Но ако наистина решат да се ядосат и да капризничат, в желанието си да постигнат своето, са способни да захвърлят по вас скъпоструваща ваза, озовала се пред очите им. Така че с тях трябва да сте винаги нащрек. Несериозни са, обичат да отричат всичко и да критикуват всеки. За предпочитане е да не събуждате звяра в тях, защото сериозно ще си изпатите.
Везни
С хитрост и невинност
Прекрасните Везни капризничат толкова чаровно, че никога няма да ви хрумне какво са намислили. Веднага ще искате да ги прегърнете, да им прошепнете нещо успокояващо в ухото и да направите всичко, което те поискат. Капризите им са толкова невинни и културни, че предизвикват положително настроение у околните. Везните винаги постигат желания ефект. Те са уверени в своята привлекателност, обичат шумни компании и внимание. Не се интересуват толкова от самите партньори, колкото от емоциите, които им дават. Хитрите представители на този знак се държат много съблазнително и е невъзможно да им се сърдите, но няма да забележите как изпълнявате всичките им молби и желания.
Скорпион
Безкрайна война
Ако Скорпионът стане капризен, тогава е по-добре да избягате и да се скриете някъде. Гръмотевици и светкавици! Потоп и разруха! Накратко, всички компоненти, които са свързани с истерията и негодуванието. И каквото и да им предлагате, те ще го отхвърлят. Могат да се правят на сладки и послушни, но рано или късно истинската им същност ще се покаже. За тях е истинско забавление да всяват страх у другите. Животът с тях напомня на безкрайна война: краткотрайна победа и спокойствие се заменя с ожесточени битки и болезнени поражения. При Скорпионите може да бъде и добро, и лошо едновременно. Само човек със стоманени нерви и ангелско търпение може да се задържи до тях.
Стрелец
Без излишни истерии
Капризите на зодия Стрелец не се случват често, но обикновено са основателни. Просто са прекалено мързеливи и нямат време да се занимават с подобни глупости, а в живота са късметлии - имат всичко, което искат, без излишни истерии. Когато представителите на тази зодия започнат да капризничат, го правят много неумело и сами не знаят какво да кажат, какво всъщност искат, на кого да се обидят и защо е всичко това. Имайте предвид, че все пак ще стигнат до победния край. По-добре е незабавно да удовлетворите всичките им искания. Прищевките на Стрелците са рядкост, но с много настоятелност и упоритост ще постигнат всичко, което си поискат, дори това да им отнеме време.
Козирог
Тихо и незабележимо
Козирогът по природа е толкова уравновесен и добре възпитан, че просто се срамува да бъде капризен. А, какво ще кажат хората? Следователно, ако са склонни да покажат недоволство, тогава ще го направят тихо и незабележимо. Те са много сдържани, горди и непревземаеми. В душата им може да бушува цял ураган от емоции, но външно няма да го покажат по никакъв начин. Ако все пак Козирогът реши да капризничи, тогава дръжте се! Не, те няма да крещят и да псуват. Просто се заключват в стаята си и се цупят, а близките им ще трябва да познаят какво се е случило. Ще ви трябва търпение и време, за да пробиете изградената стена. Техният инат може да ги накара да мълчат с часове и да не ви проговорят.
Водолей
Странно и непонятно
Капризите на зодия Водолей са непонятни и странни. Другите често дори и не разбират дали проявяват капризи или са ядосани за нещо. Те копнеят за поклонение и благоговение, когато искат нещо. От друга страна, мечтаят в такъв момент да се отърват от всички и да останат напълно сами. Факт е, че Водолеите рядко проявяват капризи или го правят много противоречиво. От една страна им се иска всички да тичат около тях, да се надпреварват да им предлагат все хубави неща и да им угаждат. А от друга – всички да изчезнат и да ги оставят на мира. Всъщност те капризничат само ако имат уважителна причина. Общо взето, класика в жанра: „Прегърни ме. Е, прегърни ме, де. Така, махни си ръцете!”
Риби
Майсторски се цупят
Рибите не просто обичат да капризничат, но правят цял спектакъл от това. Те получават такова удоволствие, когато са обидени и изискват нещо от другите, че може само да им завиждате. Или съчувствате. Те са майстори на капризите. Искат всички да ги видят в духовен транс и мрачно състояние. Изглеждат толкова драматично, нали? Докато са още малки се научават да се цупят майсторски, да повдигат вежди сърдито и да вирят носове. Те просто трябва да бъдат видени от другите в тяхното капризно състояние, защото е толкова романтично и драматично! Обичат всички да им съчувстват и да ги съжаляват, а за да постигнат това ще ви изнесат цял драматичен спектакъл от зълзливи излияния.

Публикувана на
18 Януари 2023 година