Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои четвъртък носи късмет

Видяна: 5740 пъти

Овен
Тенденцията на деня и всичко да потръгне, да се намери изход и от най-затруднителното положение и да се стиковат усилията с подходящи партньори. Сега е момента да обедините енергия, ресурси и капитали в името на общата цел. Ден на реката от възможности, която събира силите си от различни потоци. Добре е за коопериране на техника и пари за нужните допълнителни дейности.
Телец
Действайте активно, сключете нови договори, направете връзка с нови партньори и активизирайте сделките със старите. Може да получите допълнително финансиране. Ще ви стимулират за съдействие приятели и делови партньори. Днес печелят обединените усилия. Оставете соловите акции за друг път, приемайте помощ и съдействие, организирайте групи и екипи, задвижете нов проект.
Близнаци
Днес на пътя ви е заложена преграда. Някой е издигнал бент пред реката на вашите възможности. Не се блъскайте, просто заобиколете и продължете. Ще се наложи да смените посоката в движение, но това е по-добрият вариант вместо да си губите времето с нещо непреодолимо за момента. Понякога, за да вървиш напред се налага да се върнеш или да избереш страничен път към успеха.
Рак
Днес може и да срещнете преграда, но лесно ще я преодолеете. Не се отказвайте, търсете обходни пътища, водете преговори, използвайте подкрепата на доверени лица, бивши и настоящи партньори и ще се доберете до желаната цел. Само който се откаже няма да получи своята награда. Този ден е изпитание за възможностите ни и за здравината на личните ни и професионални връзки.
Лъв
Днес всичко ще потръгне така, като го искате и планирате. Символ на деня е реката от възможности. Използвайте колективната сила за постигане на личните си цели. Не се отказвайте от предложената подкрепа и съдействие от когото и да било. Реката става пълноводна от потоците, които се вливат в нея. Екипната работа ще ви даде сила за решаване на личните ви проблеми и задачи.
Дева
Родените в третата декада днес срещат преграда, която се опитват да пробият с глава. Не е нужно, просто заобиколете и ще си спестите неприятностите. Може да се удължи времето или да трябва нещо допълнително, но така си спестявате куп други неприятности. Не позволявайте да ви подтикват към рискови действия. Тенденцията е да вадите „горещите кестени” от огъня за някой друг.
Везни
Денят е добър да старт на нови дейности и бизнес инициативи. Меркурий вече върви директно, но не забравяйте че се намира в конфликтния ви Козирог. Конкуренцията ще е голяма, нужна ви е подкрепа от хора, с които мислите еднакво и имате сходни интереси. Обединете сили, ресурси и позиции и заедно ще постигнете напредък. Планирайте за днес и утре сделки с имот.
Скорпион
Сега е момента да застанете на старта, да направите първия си ход и да спечелите подкрепа за начинанията и дейностите, които започвате. Рекламирайте се, проведете разговори с евентуални бизнес партньори. Ден на реката, която събира сили от много реки и потоци докато стигне морето. Преградите са лесно преодолими, ще намерите преки пътища към целта и нови последователи.
Стрелец
Може да постигнете максималното в програмата, която сте си определили за деня. Правите пробив в работата съвместно с доказани във времето приятели и партньори. Денят е добър за подписване на нови договори, за подновяване на стари бизнес връзки и за преминаване на по-високо ниво в работата и в деловите отношения. Доверете се повече на интуицията, а не на нечии съвети.
Козирог
Днес късметът ще ви следва. Символ на деня е реката от възможности. Срещите ви ще са от изключително значение за бъдещето. Подайте ръка на тези, с които искате да работите екипно. Силата на реката нараства, когато събере вода от много потоци. Намерете с какво да заинтересувате хората, които искате да привлечете за съвместна работа и съюз. Утре Слънцето напуска вашия знак.
Водолей
Ден за активни делови и творчески начинания. Всичко може да постигнете и реализирате. Движете се в позната среда. Обединете силите на колектива и на семейството в една взаимно изгодна посока. Не се застоявайте там, където вече няма развитие и бъдеще както за вас, така и за близките и работата ви. Доверете се на предчувствията си и ще направите правилен избор. Ден за първа крачка.
Риби
Днес бъдете внимателни, плувате в чужди води и то против течението. Ще срещате спънки и прегради. Някой е издигнал бент от лични връзки и претенции на пътя ви. Нищо няма да става по лесния начин. Очертават се битки за територия. Родените в третата декада ще сбъркат, ако пренебрегнат интуицията си. Разумът не дава правилни съвети. Постъпете така както го усещате.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Януари 2023 година