Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в петък

Видяна: 4560 пъти

Овен
От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Водолея. Денят е чудесен за нови инициативи, особено в посока на брокерските дейности. Сега е момента да продадете и купите на сметка недвижим имот, в който да живеете или да развивате новите си дейности. Постарайте се да обедините всички тези възможности. Осигурете си ателие, магазин или офис в дома или близо до него.
Телец
Днес Слънцето навлиза в конфликтния ви Водолей. В живота ви ще се появи нов субект и дразнител, който ще ви разконцентрира в следващите дни и ще изисква от вас повече усилия, за да се справите и отговорите на претенциите и изискванията му. Денят е добър за сделки с недвижим имот, за покупка на жилище и офис. И като брокер може да спечелите допълнително.
Близнаци
Денят е благоприятен за старт на нов проект, за отваряне на нови заведения или търговски обекти, за освещаване на терена и мястото, в което ще живеете или ще преместите новия си бизнес. Направете си реклама. Ден за промоции. Може да се купи и продаде нещо на сметка. Всичко предприето ще носи ползи и ще ви свързва с подходящите хора. Не подарявайте отрязани цветя.
Рак
Луната навлиза в знака на опозицията ви Козирога и сключва рисков аспект с Юпитер. Всичко да се прави съобразно закона. Конкуренцията ще е голяма, ще ви гледат под лупа. Бъдете изрядни с документите, ако стартирате нов бизнес. Важното е каквото и да предприемете да не се приема с нежелание или отрицание от семейството. Денят е добър за прехвърляне на фирми и собственост.
Лъв
Ден за отваряне на нови търговски обекти, за начало на нова дейност и работен проект. Всичко предприето ще носи доходи в бъдеще и ще работи за личната ви кауза в тези трудни времена. Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Водолея. Ще се появи голяма конкуренция, но и тя ще е част от стимула ви за развитие и успех. Не планирайте за утре неравностойна любовна среща.
Дева
Навлизате в силен тридневен период с навлизането на Луната в хармоничния ви Козирог. Този ден ще ви донесе награди, придобивки и още нещо, което ще топли сърцето и душата. Чудесен момент за старт на нова дейност. Отворете свой търговски обект, ателие или заведение за хранене. Направете нужната реклама и промоция. Не се страхувайте да излезете на конкурентния пазар.
Везни
Родените в първата декада трудно ще започнат самостоятелна дейност, ако нямат нужната база или терен. Денят е добър за покупка или наследяване на недвижима собственост. И ако вече ги имате направете промоция на новата си дейност, рекламирайте се и окачете приготвената табела. Ще си проличат тези, които ще ви стопират и тези, с които може да работите заедно в екип.
Скорпион
Най-подходящият ден в месеца за стартиране на нов бизнес, за отваряне на нови заведения и търговски обекти. Някой тепърва прохожда, а друг отваря вратите си пред по-голяма и вече позната аудитория. Денят е благоприятен за сделки с недвижим имот, на чиято база ще работите и ще действате в бъдеще. Време е за заземяване на ново място и в по-благоприятна позиция..
Стрелец
Сега е момента да се отвори нов бизнес на базата и на имота, с който семейството ви разполага. Замразени ресурси започват да работят за личната ви кауза. Денят е добър за сделка с имот и прехвърляне на собственост на децата. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Добре е да се направи и освещаване на терена, на който ще живеете или ще започнете нова търговска дейност.
Козирог
Луната навлиза в Козирог и среща Меркурий. Това е най-добрата комбинация даваща шанс да стартирате нов бизнес, да създадете нова фирма и да започнете нова дейност, която ще привлече и голяма клиентела. Нищо не е за пренебрегване. Поканете гости, рекламирайте се, направете промоции и разширете пространството, в което смятате да се развихрите с допълнителна дейност.
Водолей
Днес в 08ч. 31 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей, а утре с новолунието във вашия знак започва и годината на Водната Котка или Заек по китайския зодиак. Чудесно е в този ден да започнете нов бизнес и да отворите ново заведение или търговски обект. Всичко предприето в момента ще ви носи доходи и слава, ще ви издига на челни позиции в бизнеса и в обществото.
Риби
Всичко предприето днес ще носи ползи и пари в бъдеще, ще затвърдява позицията ви в работата и в обществото и ще насочва амбициите ви към нещо подходящо за вас, за възможностите и желанията ви. Чудесно е да стартирате нов бизнес проект и да отворите ново заведение. Направете освещаване, поканете гости и оценители, рекламирайте се по всички възможни начини.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Януари 2023 година