Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим в събота

Видяна: 11100 пъти

Овен
Нищо важно да не се предприема в деня преди точното новолуние, когато много неща ще се правят на тъмно. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Лесно ще се справите с откритите си противници и конкуренти, но скритите врагове ще ви навредят повече отколкото очаквате. Не позволявайте да ви провокират. За утре планирайте само проучвателни дейности. На 21-ви ще се развали това, на което му е вече време да се провали.
Телец
Днес може да превърнете една делова и приятелска връзка в любовна и в бъдеще да пострадате от това. Отношенията ви са обтегнати и неравностойни. Родените около 15 май са в по-рискова позиция. И най-сладкият плод ще ви вгорчи живота. Мислете повече за работа, преговаряйте с роднини по имотни въпроси и си гонете интереса. Родените в третата декада са на прага на неравностойна любовна връзка на 21-ви, а на 22-ри ще ви се иска и да повторите.
Близнаци
В деня преди новолунието тъмнината в отношенията е непрогледна. Не уточнявайте болни и за двете страни въпроси, избягвайте запознанства и случайни срещи, не водете преговори. Ден на фатално привличане. Енергията тече само в едната посока. Някой ще се почувства ощетен, а друг ще получи нещо, което не е заслужил или е чужда собственост. Бъдете лоялни във връзките. 21-ви е ден на фалшивите и вредни връзки. Съдбата свързва несъвместими характери.
Рак
Ден на неравностойните и губещи връзки. Венера е в задушаващата прегръдка на Сатурн. Може да влезете в конфликти с близки и роднини. Трети лица се намесват в отношенията ви и целят лична облага. Съветът е нищо важно да не се предприема. Не си определяйте първа среща, а и втората и третата ще са несполучливи. Трудно ще се разберете и по най-дребните въпроси. На 21-ви Луна и Плутон са в опозиция на родените в първата декада. Нищо важно да не се предприема.
Лъв
Денят носи сблъсъци на интереси, мнения и позиции. На никого няма да може да угодите, а и вашите претенции идват в повече на някого. Може да се стигне до неприятни разговори и раздели. Трудно е да разбереш другата гледна точка. Не започвайте нови инициативи, особено ако не сте сигурни в подкрепата и помоща, която очаквате. Спазвайте диета, ограничете вредните връзки. На 21-ви приключвайте, но нищо ново не започвайте.
Дева
В деня преди новолунието може да се очакват удари в гръб, но и предложения, които ще ви дадат подкрепа в кризата. Дано успеете да различите полезните от губещите връзки. Не смесвайте работата с любовта. Венера е в прегръдките на Сатурн, връзките са неравностойни и единият се опитва да обсеби другия. Отношенията се градят на базата на взаимната полза, а не на любовта. 21-ви ви носи професионални предимства, но ако говорим за любов, ще се оплетете в лъжи.
Везни
Днес Луна и Плутон от Козирог заедно с Юпитер от Овен ви облъчват в рискови аспекти. Стойте мирни, не нарушавайте закона и дадените обещания. Направете преоценка на връзките си. Ако се разделяте с някого нека е по възможно най-добрия начин. Ще срещате провокации на всяка крачка, може да имате и здравословни проблеми, но още утре ще намерите изход от положението. 21-ви е тежък и рисков повече за родените в третата декада.
Скорпион
Днес е трудно да се ориентираш в нуждите и претенциите на околните. Тъмнината на приближаващото новолуние скрива истинските мисли и намерения, вади на преден план ненужни конфликти и разправии, които може и да нямат обяснение защото поводите за тях са прикрити и завоалирани. Съветът е да не взимате важни решения и да не започвате нищо амбициозно. 21-ви е добър за приключване на стари ангажименти и дейности
Стрелец
Ден на изкушения и съблазни, приемайте всичко с резерви. Не правете крачка в нова посока, утрешният ден ще ви покаже къде са своите хора и къде чуждите. Сега е време да се разчиства терена, да се освобождава място в дома и в душата за новото, което ще дойде. Неравностойните връзки в момента са полезни за вас. Бъдете отговорни, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. На 21-ви останете където сте и не поемайте несвойствени ангажименти.
Козирог
В деня преди новолунието се активизира тъмнината, изплуват сенки от миналото, нещо болезнено и прилепчиво ангажира времето и вниманието ви. Не се препоръчват активни действия и срещи с хора, които винаги ви разбалансират. Ден за приключване, а не за започване. Утре ще се събудите с различни мисли и усещания и планираното от вчера ще отпадне. На 21-ви ще има неблагоприятни намеси. Старайте се да приключвате.
Водолей
Всичко предприето днес ще тръгне накриво, ще донесе повече главоболия и проблеми, вместо чаканите придобивки и награди. Нищо да не се прави на всяка цена. Ориентирайте се към приключване, изпълнете дадените обещания, без да давате нови. Не правете предложения. Очертават се намеси, опити за вмешателство в личния ви избор и в пътя, който сте избрали. Късно вечерта на 21-ви с новолунието във вашия знак навлизаме в годината на Водната Котка-Заек по китайския зодиак.
Риби
В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла и пророчествата често са лъжливи. Не се знае кое как ще потръгне, особено ако допускате намеса в личните си действия и инициативи. Не взимайте решения под нечия диктовка и не споделяйте бъдещите си планове. Добре е да се приключва, да се изпълняват договореностите, но не и да се стартира нещо ново. С новолунието във Водолей навлизате в сатурнова дупка, а Венера вече е в прегръдките на Сатурн. Вървим към неравностойни любовни връзки.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Януари 2023 година