Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Богданска пада все по-ниско

Александра Богданска продължава да пада все по-ниско. След като съпругът й я заряза без реална причина, тя се опитва да си го върне. Вместо той да лази в краката й, тъй като е доста грозен и нищо повече от едно протеже на покойния Милен Цветков, майката на детето му се унижава и иска да си го върне. Това говори много зле за нея.
Бившата двойка беше заедно със сина си Габриел в Тайланд на почивка. Те отишли заедно заради детето, да види родителите си в добри взаимоотношения.
На почивката обаче Алекс не спряла да се натиска на бившия си съпруг. Постоянно му се сваляла и му навирала тялото си по бански пред очите му.
Според слуховете манекенката си е преправила дупето, само и само да съблазни журналиста. Тя си била сложила импланти отзад, за да си оформи з@дницата. Дани много обичал дупета и се надявала, че така ще го съблазни отново.
Както се казва, надеждите са безплатни. Протежето на Милен отново не й обърнал внимание. Той повече не искал и да чува за връзка с Алекс, защото комплексът, че печели по-малко от нея, още го тормозил.
Самият Петканов разкри във видео малко след развода си, че е напуснал Алекс заради комлекс, че тя го кара да се чувства нищожен като мъж, защото не изкарва пари колкото нея и не иска да се развива професионално.
Комплексите на Даниел са огромни във всякакви аспекти. Оказа се, че е много коплексиран заради визията си, защото е грозен. Затова тренира всеки ден във фитнес залата и затова си коригира носа. /клюки

Публикувана на
22 Януари 2023 година