Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Бони със зъби на аванта

Бони се похвали в мрежата с нова усмивка и тотално сменени зъби, които при нея били без пари. Попфолк певицата направила впечатление на стоматолога и той й казал, че й подарява изцяло нова усмивка, като няма да й иска пари за това, защото смята, че тя ще му е на кадем.
По случая изпълнителката сподели с последователите си снимка от зъболекарския стол с широко отворена уста. „Беше ме много страх, винаги ме е страх от зъболекари, но сега не боли, каза певицата пред „Телеграф“.
„Реших да подобря външния вид на усмивката си, отдавна го планирам, но все не можех да намеря правилния стоматолог“, призна пред „Телеграф“ певицата. По съвет на доктор Сагир Бони е избрала да направи така модерния бондинг. За разлика от много други нейни колежки изпълнителката е предпочела и формата, и цветът на новите й зъби да бъдат максимално естествени, а не да ги избелва допълнително. Тя каза пред „Телеграф“, че по природа винаги е имала хубави и здрави зъби и до този момент се е радвала на естествено красива усмивка.
„Имах малък проблем, от годините пеене с микрофона бях нарушила целостта на няколко зъба отпред. Тогава ме посъветваха да ги скъся, за да мога да оправя формата им. Оказва се, че не е било съвсем правилно, но сега с моя специалист ще оправим това“, обясни още Бони. Като най-щадящ тя избрала бондинг метода за изграждане на зъбите си, и то от най-скъпия и здрав материал - цирконий. Тя разказа, че не се влияела от модата и причина за промяната не е само естетична. Певицата твърди, че всичко минало по план, въпреки че стоматологичният стол не бил най-любимото място за нея, тук не усетила никаква болка, а резултатът бил прекрасен.
С нова 24-каратова усмивка блести и дъщерята на Бони - Мия Михаела. Хубавицата също се е спряла на изграждане на зъбите с бондинг от най-скъпия материал. /телеграф

Публикувана на
22 Януари 2023 година