Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише във вторник

Видяна: 5760 пъти

Овен
Не се включвайте в групови инициативи. Не си позволявайте и любовни връзки по месторабота. И клюката върши мръсната си работа. Вечерта сте на прага на фатално привличане. Луна и Венера светят заедно в нощното небе. Страстите се развихрят, трудно се изпълняват обещанията дадени в миналото. Останете верни на партньора и на принципите си. Днес връзките са неравностойни.
Телец
Днес е важно сам да си си господар, да не позволяваш намеси и да опиташ да се справиш с ресурсите и с парите, с които разполагаш. Не се обвързвайте с никого за нищо. Противопоказна е екипната работа, при която не се знае кой какво прави, какви функции има и за какво отговаря. Проведете консултации със специалист в нужната ви област. Не отлагайте прегледи и лечения.
Близнаци
Днес и утре Луна и Нептун от Риби са в конфликт с Марс от вашия знак. Не се срещайте с много хора, внимавайте с алкохола и с дозировките на лекарства. Очертава се здравословен проблем и неприятни случайности, които ще ви вкарат в разболяваща и източваща силите ви програма. Не е ден за събрания. С никого няма да се разберете, а и другите опитват да ви използват и прецакат.
Рак
Ден за среща с капацитети в интересуващата ви област. Посетете специалисти, треньори и учители, търсете квалифицирана помощ и не влизайте в съглашателства. Днес екипната работа ще забоксува и ще ви ощети, а всичко което уредите самостоятелно ще ви носи ползи и облаги. Не се спирайте с непознати. Не позволявайте на никого да навлиза в личното ви пространство.
Лъв
Днес силата на колектива надделява над шефската воля. Не планирайте събрания на екипа, особено ако сте шефът. Ще трябва да отстъпите от позициите си. Но ако проведете срещи на четири очи ще доминирате и ще получите това, което ви е нужно от другия. Денят е добър за консултации със специалисти, за посещения при лекари, учители и треньори. Всяка получена информация ще е ценна.
Дева
Ден на соловите изпълнения. Ако искате да не бъдете използвани и употребени не се включвайте в съвместни инициативи независимо изгодните условия, които ви се предлагат. Тенденцията е да ви натоварят с най-тежката работа, а големите пари друг ще взима. Ще спечелите, ако давате консултации, ако намерите работа като учител или треньор. Не делете с никого работата и парите.
Везни
Днес ще ви носят късмет, печалба и лично удовлетворение само двустранните срещи. Третият е излишен и в любовта. Венера вече се отскубва от прегръдката на Сатурн и във връзките ви ще се усети подобрение и освобождение. Случващото се в този ден ще има връзка със събитията на 27-и, когато Венера окончателно ще скъса с влиянието на Сатурн. Взетите днес решения дават плод на 27-и.
Скорпион
Силен и творчески ден, особено за родените около 1 ноември. Действайте настъпателно и методично в избраната посока. Не влизайте в колективни дейности и договорености, вършете си сами работата и не споделяйте нищо, което смятате да предприемете. Ден на фатални срещи, които може да променят житейската ви програма. Трудно може да се разбере мотивацията на околните.
Стрелец
Луната от Риби е в конфликт с Марс и в рисков аспект за родените в първата декада. Очертават се опити за странично въздействие. Ще ви правят забележки, ще се опитват да ви вкарат в стадото, което някой успешно дои и стриже. Не се включвайте в екипна работа. Всичко, което свършите сами и със свои средства ще носи ползи. Ангажиментите ви в групата няма да се оценят и заплатят адекватно.
Козирог
Не е ден за съвместни делови и творчески начинания. Колективната отговорност се превръща в колективна безотговорност. Свършвате цялата работа, а заплащането е по равно. Дистанцирайте се от общия хор, не допускайте странична намеса. Не търсете съмишленици и съветници, а опитайте да се справите сами. Така и печалбата заслужено ще е само за вас. И в любовта третият е излишен.
Водолей
Символ на деня е библейската тройка под ябълковото дърво. В избора ви ще се намесват изкусители с предложения, на които е трудно да се устои. Попадате на фатално привличане, което може тотално да промени начина ви на работа и живот. Не се включвайте в съвместни инициативи, не взимайте и не давайте съвети. Където се съберат трима единият със сигурност е предател..
Риби
Днес и утре Луната е в Риби в творчески съвпад с Нептун. Ще ви осени вдъхновение, може да създадете своя шедьовър, с който успешно ще се конкурирате на пазара. Днес е противопоказно да се работи в екип. Някой може да ви открадне идеята или да си присвои казаното и написаното от вас. Не участвайте в съвместни дейности и не допускайте никого в кухнята на работните си проекти.
telegraph.bg

Публикувана на
24 Януари 2023 година