Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Хърватка взе акъла на катарците, по нея зяпнаха сега и в Маями

Секс бомбата от Световната купа по футбол, който побърка и шейховете в Катар - Ивана Кнол, прекарва известно време в Маями след пътуването си до Азия. Брюнетката предизвика вълнение в американския град, като танцуваше секси в оскъдно облекло на нощно парти.
Бившата Мис Хърватия изглежда страхотно, докато клатеше дупе.
По време на последното си бягство към удоволствията зашеметяващата брюнетка демонстрира невероятната си фигура в оскъдна черна рокля, докато яростно се забавляваше.
Моделът, който обича камерите, се усмихваше щастливо, докато извиваше малката си талия в изцяло черната рокля, която едва покриваше долната ѝ част. Кнол изглеждаше, че се забавлява, докато вдигаше тост за шотове с анонимната си приятелка.
Освен професионалните танцьори в заведението, Кнол изглежда беше единственият човек, който се качи на дансинга. Клиповете, на които Кнол се вихри, със сигурност са накарали легиона ѝ от 3,6 милиона последователи в Инстаграм да изпадне в лудост.
През целия си престой в Маями Кнол демонстрираше танцови умения, а преди няколко вечери беше забелязана да се върти на стриптийзьорски пилон, като гърдите ѝ едва не избягаха по време на парливите ѝ лудории.
А инфлуенсърката едва разконцентрира съдиите на мача с изваяното си дупе, което бе показано на мача от НБА между Маями Хийт и Бруклин Нетс.
Този път Кнол захвърли традиционните цветове на Хърватия, за да облече тези на баскетболния Маями Хийт.
Но въпреки че се разхождаше из Маями в рисковите си тоалети, най-важното събитие от пътуването ѝ досега безспорно е, че тя се сблъска с поп мегазвездата Дрейк, който с огромна усмивка прегърна модела за кръста на партито на Леонардо ди Каприо.
Освен в Маями, Кнол се подвизава и в други американски градове.
Дългокраката инфлуенсърка спря и в Ню Йорк, където се повози на прословутото метро на Голямата ябълка и позира за снимки с фенове.лупа

Публикувана на
24 Януари 2023 година