Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в сряда

Видяна: 4580 пъти

Овен
Един вдъхновен ден. Всяка среща ще е от значение и ще носи ползи. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо с отстъпка. Залива ви творческо вдъхновение. На един дъх ще направите и уредите това, което в предните дни е напредвало мъчително. Планирайте за тази вечер и за утре сутринта преговори с чужбина. Може да ви приемат в нова среда и да получите повишение.
Телец
Ден за делови и приятелски срещи, за огледи и подаване на документи. Може да се купи и продаде нещо на сметка. Ще се уреди стар проблем и може да получите нужните ви юридически защити. Проблемът е, че днес старите и младите не се разбират, дърпат в различни посоки и така дават предимство на трети лица. Бъдете принципни, не допускайте странични хора в семейните дела.
Близнаци
Активизира се старата ви алергия към храни, лекарства или лични отношения. Това, от което се опитвате да избягате днес може да ви настигне и да остане. Трудно ще издържите на изкушенията. Не си позволявайте действия, за които ще съжалявате. Нищо да не се споделя. Бъдете внимателни и с чуждите тайни. В желанието да покажете компетентност издавате тайни информации.
Рак
Денят ще ви донесе придобивки и възможност да се внедрите в нова среда. Сега е момента да се подпишат нови партньорски договори, да се представят доклади и предложения, да се участва в комисии и съвместни творчески проекти. Може да се купи и продаде нещо на сметка. За родените в третата декада действа пръстът на съдбата, който сочи благоприятното за вас място и нужните хора.
Лъв
Днес прекрасно се усвояват знания и езици, лесно се комуникира дори и с хора, с които обикновено сте в конфликт. Може да се сключат изгодни договори и да се тръгне в посоката на примирието и взаимното зачитане. Потърсете отново тези, които в миналото са ви отказали контакт. Ситуацията се е променила, вече може да се намерят общите допирни точки и позиции.
Дева
Денят може и да не тръгне по правилата, но до вечерта ситуацията ще се промени, ще получите предложения, ще ви осени творческо вдъхновение. Неща отлагани във времето ще започнат да се подреждат. Уредете нужните документи, ако смятате да участвате в конкурси. Конкуренцията няма да ви прости грешките. Направете заверки, вземете сертификат. Сложете край и на диетите.
Везни
За днес планирайте делови и приятелски срещи, посещение на пазари и тържища и сключването на важни сделки. Ще си стиснете ръцете с изгодно споразумение или договор, от който всички ще спечелят и останат удовлетворени. Важното е да сте принципни и да не нарушавате закона. Избягвайте отношения в сивата икономика. Съветът е всички уредени документи да са изрядни.
Скорпион
Един от най-успешните ви дни, особено за родените в третата декада. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с творческо вдъхновение. Опитайте да реализирате всяка предложена идея и сами предложете това, което смятате за печелившо. Сключените договори ще са дълготрайни, ще носят печалби и за двете страни. Хапнете на воля, до утре на обед не се пълнее независимо колко ще изядеш.
Стрелец
Днес и за родените в третата декада проблемите никнат като гъби. До обед може да направите грешен ход. Не се спирайте с непознати, а и познатите ще ви вкарват в рискови положения. Защитете нечие достойнство и помогнете на някого в критичен момент. Помощта ще ви се върне в следващите дни. Хората на изкуството може да бъдат осенени от гениална творческа идея.
Козирог
Днес може да прокарате идеите си и да получите признание. Ще ви канят за участия, ще ви предлагат допълнителни екстри и нови договори. Може да извлечете ползи от всяка среща и разговор. Мислете и действайте в перспектива. В следващите дни една врата ще се затвори. Може да попаднете в доброволна или принудителна изолация. Но днес вие сте на ход, направете го.
Водолей
Един вдъхновен ден, в който може да постигнете много по пътя на личната си и професионална реализация. Сключете нов договор, финализирайте сделка, излезте с предложения, на които другият на може да устои. Преговорите ще минат на ниво и всеки ще получи желаното. Ще си стиснете ръцете с изгодни поръчки. Пътувайте и на място уточнете всичко.
Риби
Денят е благоприятен за подписване на нови договори, за среща с потенциални бизнес партньори и за търсене на странично финансиране. Някой ще получи допълнителни пълномощия и средства за реализиране на проект одобрен в миналото. Искайте повече и ще получите достатъчно. Бъдете лоялни към тези, които ви протягат ръка. Днес не се пълнее, хапнете на воля.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Януари 2023 година