Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък е печеливш ден

Видяна: 7540 пъти

Овен
Силен, успешен и печеливш ден, особено за родените в първата декада. Луната е в съвпад с Юпитер и със Слънцето ви. Стартирайте нов бизнес, направете промоция и реклама на това, с което се занимавате и смятате да печелите от него. Отложете пътувания, ако биха навредили на личните ви или делови връзки. Ден на откровение за правилната посока и цел. Гонете си интереса.
Телец
Денят ви дава повече свобода на действие. Преговаряйте с чужбина, търсете начин да уредите работа или учене за вас или за децата. Приятели си подават ръка в труден момент. Един от дните, в които няма невъзможни и незначителни неща. И случайните срещи ще отварят път към нови дейности и работа, ще ви донесат предложения, които не се случват всеки ден и на всеки.
Близнаци
Днес може да постигнете максималното, да сключите изгоден договор и да привлечете важни съюзници и сътрудници. Ден на подадените ръце. Не заблуждавайте тези, с които влизате в делови и търговски отношения. Ако ви хванат в лъжа ще изпаднете в изолация и дълго ще се опитвате да пробиете стената на недоверието. Добре е да се преговаря с чужбина, планирайте и пътуване.
Рак
Закусвайте обилно, няма да напълнеете. Но в този ден банковата ви сметка може да набъбне значително. Чакайте предложения и положителен отговор на ваши молби и запитвания. Изискването в този ден е да не нарушавате закони и предписания, да не работите в сивата икономика и да не се опитвате да мамите. Луна и Юпитер са в конфликт със Слънцето на родените около 1 юли.
Лъв
Днес е добре за пътувания. Може до получите обаждания и покани от чужбина, предложение за съвместна дейност или за участия в конкурси. Подайте документи, купете билети, направете резервации. Не се отказвайте от предложенията, които водят до генерална промяна в начина ви на работа и живот. Днес е важно да се мисли и действа в перспектива. Не се свивайте и не унивайте.
Дева
Денят е добър за срещи на високо ниво, за подписване на нови договори или за преподписване на старите при по-добри и изгодни за вас условия. Не бързайте да отклонявате предложения, а дайте своята лична оферта. С всеки може да се разберете, да уточните отношения и да намерите изход от кризисно положение. Обадете се на близки в чужбина, търсете работа в чуждестранна фирма.
Везни
Днес е важно да мислите глобално, да си опитате късмета в чуждестранна фирма или да кандидатствате за чуждестранно финансиране. Подгответе и изпратете нужните документи за работа или за нов учебен процес. В този ден пълномощията ви се разширяват, може да получите изгодни оферти и да влезете в подходящата за вас среда. Не бързайте да се отказвате от нищо.
Скорпион
Днес може да уредите спорен юридически казус. Правото и законът ще работят за интересите на родените в първата декада, а утре и за другите. В живота ви ще се появи неочакван покровител. С лекота ще се уреди проблем, който отдавна ви мъчи. Направете заверка на документи и билети. Организирайте срещи и преговори с потенциални клиенти и работодатели. Гонете си интереса.
Стрелец
Днес и за родените в третата декада проблемите никнат като гъби. До обед може да направите грешен ход. Не се спирайте с непознати, а и познатите ще ви вкарват в рискови положения. Защитете нечие достойнство и помогнете на някого в критичен момент. Помощта ще ви се върне в следващите дни. Хората на изкуството може да бъдат осенени от гениална творческа идея.
Козирог
Луната навлиза в Овен и среща Юпитер. Аспектът е конфликтен и неблагоприятен за родените в първата декада. Нещо смятано за уредено ще изисква допълнителни усилия, пари и време, за да се задвижи. Презаверявайте билети или се отказвате от планираните разговори и срещи. Спазвайте правилата, не правете нарушения. Законът ще ви санкционира дори за нещо дребно.
Водолей
Чакайте покани от високо място или от далече. Преговаряйте с чуждестранни фирми и може да получите желаните оферти. Удължавате договори при по-изгодни за вас условия. Ако днес заминете за чужбина дълго ще останете там. Включете се в съвместна програма и така лесно ще реализирате личните си цели. Доверете се на усещанията, които ви теглят в една или в друга посока. Ден на избор.
Риби
Ден за публични изяви, за срещи с посредници и спонсори. Покажете на какво сте способни, къде са талантите и амбициите ви и може да уредите финансиране на дейността си. Кандидатствайте и по европейски проекти. Ще спечелят тези, които не се ограничават само в средата си, а търсят начин да пробият и извън нея. Направете регистрации, заверки и резервации, купете еднопосочен билет.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Януари 2023 година