Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

„Пете, Пете, ти стана по-известна от мен!“

Певицата Галена затвърди нов хонорар от 10 000 лв. През последните шест месеца 37-годишната изпълнителка е абсолютен фаворит за участия по клубовете. Това е една от причините парите, които прибира за два-три часа живо пеене, главозамайващо да скочат нагоре, пише „Галерия“.
За разлика от повечето си колежки, които залагат на балет, Галена сама прави шоуто си. От седмици насам тя е във вихъра заедно с ексцентричния Иво Стоянов - tiktok звезда, следван от повече от 15 000 души генерирал над 300 000 лайка в платформата.
„Обожавам да танцувам с нея“, писа инфлуенсърът под общо видео. Разбира се, на кадрите той е в целия си блясък - шарен клин, бяла риза със завършек от ярко зелени пера, лилави обеци и бяло-златисти кецове.
Мнозина от последователите му споделиха, че Галена не е първата откривателка на трика за слава, използвайки популярен човек в младежкото приложение. Пряката й конкуренция Преслава също пя с фен и то не кой да е, а популярната Петя, която разби родните класации за гледаемост. „Пете, Пете, ти стана по-известна от мен“, шегува се брюнетката, която за разлика от Галена дава микрофона си. От дни насам това прави и Галин - той използва скандалната Рашия, която преди година имаше пряк конфликт с Митко Димитров - Пайнера, който заплаши, че ще я съди.

Публикувана на
26 Януари 2023 година