Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Гергов чака някоя креслива дама да му пратят в борда на Панаира

„Чакам от Общинския съвет да излъчи представител на Пловдив в борда на Панаира. Ще гласувам за това с две ръце. Хубаво ще е да е някоя от най-кресливите дами, които вкараха Панаира в грозна политическа игра и го използват в преследване на лични цели. Това предизвикателство към политиците и управляващите в Пловдив отправи бизнесменът Георги Гергов.
„Панаирът е тук и аз няма да го нося в гробищата. Той е спасен за Пловдив още през 2006 г. с усилията на тогавашния кмет Иван Чомаков, общинските съветници и с моята подкрепа. Не знам защо е целият този цирк с акциите на Варна. В Панаира се инвестира и той се развива, но напоследък моите колеги акционери с всички сили рушат имиджа му”, коментира мажоритарният му собственик.
„Сатанизираха мен, а сега го правят и с Панаира и това е голям грях към града и пловдивчани. Аз инвестирам и в Панаира, и в Стария град. Какво обаче правят политиците за Пловдив. Днешните „спасители” на Панаира и един курник не са направили за нашия град, а сега превръщат една от емблемите на Пловдив в политическа дъвка. Това е безобразие”, каза още той.
Твърди, че и едно кафе не е пил от „дупката” на Варна, но това не пречи на опонентите му да манипулират хората с откровени лъжи.
Кани Общинския съвет на изнесена сесия в Панаира. По думите му, нека да видят какво е свършено и тогава да дават оценки справил ли се е Георги Гергов през тези години, грабил ли е или е строил, ремонтирал, плащал заплати и данъци вместо останалите акционери.марица

Публикувана на
26 Януари 2023 година