Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за днес

Видяна: 5240 пъти

Овен
Ден на високите енергии и на големите претенции. Луната от вашия знак е в конфликт с Плутон от Козирог. Трудно ще надвиете конкуренцията. Ще се използват позволени и непозволени средства за елиминация на потенциалните врагове. Няма прошка и за грешките в любовта. Не уреждайте имотни сделки, ако нямате съгласието на всеки член от семейството.
Телец
Важното уредете в първите два часа на работното време. След това тенденцията е да се стига до конфликти, дори и за най-дребните неща. Ще се действа от позиция на силата. Може да се кажат тежки думи, които няма да се забравят и ще тежат дълго в семейните и приятелски отношения. Бройте до десет преди да кажете нещо, за което ще съжалявате. Счупеното е знак за внимание.
Близнаци
Каквото не сте успели да свършите вчера уредете го днес до обед. След това навлизаме в конфликтен период. Ще се водят безсмислени спорове, клюката ще проваля отношения и нови бизнес начинания. Бъдете дискретни, не бързайте да предавате на друг получените информоции. Точно днес не си подреждайте бюрото, може да изхвърлите ценен документ или разписка.
Рак
Провокативен и конфликтен ден. Всичко ви дразни. Сами предизвиквате съдбата със забележките, които правите на другите. Един скандал ще ви провокира да кажете нещо, което сте обещали да пазите в тайна. Не бива да се действа първосигнално. Помислете за последствията преди да кажете и направите каквото и да било. Родените в третата декада да не превишават правата си.
Лъв
Уредете важното в първите часове на работното време. Към обед ще срещате провокации и неразбиране. Не споделяйте планове и намерения. Някой опитва да ви измъкне важна информация, което може да застраши отношенията ви с трети лица. На всяка цена запазете тайните, които са ви поверили, ако не искате да загубите ценно партньорство и да влезете в разходи.
Дева
Продължете с недовършеното от предните дни, но от обед ограничете контактите. Старайте се да не влизате в спорове и да не давате никому излишна информация както за себе си, така и за хората, с които по някакъв начин сте свързани. Планирайте за уикенда делови и приятелски срещи. И ако днес не изкарате достатъчно пари, то утре късметът може да ви се усмихне съвсем ненадейно.
Везни
Каквото не сте уредили вчера гледайте да го свършите по най-бързия начин. Към обед навлизаме в конфликтен период до утре на обед. Може да влезете в излишни спорове и разправии, да загубите нещо ценно и да приключите прибързано важна връзка. Бъдете дискретни, не споделяйте свои и чужди тайни, а счупеното до утре на обед е лош знак и предвещава раздели.
Скорпион
Бъдете дипломатични и тактични, не отговаряйте на провокациите с провокация и обида. Навлизаме в деня на петела. Някой ще каже нещо на неподходящо място и в неподходящ момент. Не правете забележки, не критикувайте чуждия живот и избор. Пазете документите си, не изхвърляйте писма, квитанции и бележки. От днес Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите.
Стрелец
Днес и за родените в третата декада късметът ще се усмихне. Побързайте, действайте активно до обед, организирайте срещи и разговори, водете преговори и направете нужните заявки. Заверете документи и билети, направете резервации. До вечерта може да се очакват намеси и опити за навлизане в личното ви пространство. Не споделяйте нищо преди да организирате нещата.
Козирог
Днес ви движат фикс идеи и фобии. Родените в третата декада не се отказват от намеренията си, дори и да виждат, че ситуацията е рискова и нестабилна. Към обед навлизате в провокативен период. До утре на обед може да се скарате с близки и приятели по незначителни поводи. Пазете си документацията и телефона, не споделяйте поверителна информация. Пожелайте си нещо.
Водолей
До обед довършете нещо важно от миналото. С напредването на деня навлизате в рисков период. Не давайте непоискани съвети, не се опитвайте да се намесвате в живота и избора на други двама. Предстои ви труден тридневен период, в който енергията и парите ви изтичат към околните, без да ви носят полза или лично удовлетворение. Не участвайте в облози, залагания и хазартни игри.
Риби
Днес Венера навлиза в Риби, където действа екзалтирано, артистично и вдъхновено. В най-силна и творческа позиция са тези, които движат талантите си на крилете на любовта. Всеки стимул е от значение. От обед до утре на обед си пожелайте нещо и ще го имате. Не се включвайте в спорове и не се опитвайте да убеждавате някого за нещо. Не споделяйте свои и чужди тайни.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Януари 2023 година