Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Две бивши прителки пак ще се борят за певица на годината

Преслава и Галена отново се изправят в тежка битка една срещу друга!Приятелки в миналото и конкурентки в настоящето, двете изпълнителките водят студена война през последните години. Класацията за най-добра чалга певица на 2022 година дава възможност на Преслава и Галена за пореден път да докажат коя е най-добра.
След като "Пайнер" и телевизия "Планета" се отказаха да награждават най-добрите си изпълнители, инициативата за победителите се пое от специализирания сайт "Сигнал".
Гласуването, което се провежда онлайн, в момента е в краен етап. До финала достигнаха пет чалга певици - Анелия, Галена, ДесиСлава, Емилия и Преслава. Във формата за гласуване трябва да подредите изпълнителите според вашите предпочитания, като е задължително да посочите кой от тях да е на първо, кой на второ и кой на трето място. Гласуването във финалния етап приключва на 5 февруари в 23:59 часа.
Предварителните очаквания са, че Емилия и ДесиСлава нямат големи шансове за триумф, като единствено Анелия може да се направи неочаквания размествания в призовата тройка. Така че всички погледи са насочени към Преслава и Галена, както беше и на големите концерти в НДК, когато се раздаваха статуетките за певица №1.
Финалистите при мъжете също са много сериозни имена - Азис, Галин, Константин, Меди и Фики, като при тях е далеч по-трудно да бъдат откроени фаворити. Азис, Константин и Фики са доказани имена, но младите харесват повече Галин и Меди, така че битката ще е безмилостно жестока.

Публикувана на
27 Януари 2023 година