Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Първата дама клъвна бившата на мъжа си: „Селянията те задушава!“

Съпругата на президента Румен Радев Десислава „възкръсна“ в социалната мрежа facebook след близо тригодишно пълно мълчание и отсъствие.
Първата дама се е завърнала към старите навици да публикува среднощните си размишления, като отново шокира виртуалните си приятели със скандално откровение.
"Когато селянията те задушава, извиси се духовно, за да се разграничиш. Искам да стигна до там, където е бяло!", написа президентшата и добави песен на любимия си изпълнител Любо Киров към публикацията.
Датата на завръщането на Деси във facebook пространството се оказа съвсем не случайно. Пиперливото изказване, в което обижда на "селяни", всъщност е написано само няколко часа след рождения ден на първата съпруга на Румен Радев. Банкерката Гинка Кесякова, която е майка на двете деца на президента, празнува своята 47-годишнина на 18 януари. Повода тя отбеляза дискретно с приятели в столицата и по всяка вероятност е получила и специална честитка и жеста на внимание от своя бивш съпруг. Може би именно това е причината само няколко часа по-късно Десислава Радева да напише многозначителния коментар в своя личен facebook профил. ретро

Публикувана на
27 Януари 2023 година