Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бившата на Фицата го зачеркна

Бившата съпруга на Филип Аврамов - Фицата, не иска да чува за него повече. Милена Спиридонова, която роди първото дете на актьора и го обичаше повече от себе си, днес го е зачеркнала напълно от живота си. И общува с него само когато се наложи да разговарят за дъщеря им Рая.
Знаем, че Фицата изневери на Милена преди няколко години като се залюби, а скоро след това и осемени Севинч Ибрахим. Последната също му роди момиченце, а Аврамов се юрна да им строи къща, но... язък - мина му и се раздели и със Севинч.
Молодец - иронично го подкачаха мнозина, когато се разбра, че след туркинята, Филип отново се е прибрал при първата си съпруга, с подвита опашка. А тя го прие, защото се бе зарекла публично, че го обича и би му простила тази грешка. Е, добре - да простиш едно можеш, но две...
Тези дни лъсна новото 20, че Аврамов от година има любов с Христина Димитрова, която е сценаристка. Тук вече Спиридонова не издържала и показала червен картон на актьора, придружен от нечуван скандал.
"Горко й на новата му, този човек е бедствие! Ще я обича, обича, а утре ще се събуди изненадващо и омаено влюбен в друга. Не съм мислила, че ще го кажа, но Филип не може да прави жените щастливи, няма как да стане, когато е егоист, гледащ само собствения си кеф", омерзена признала Милена пред свои приятели, разкриват източниците.

Публикувана на
27 Януари 2023 година