Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Присмиват се на Златка Райкова, че се е хванала с „кифльок“

Златка Райкова не спира да се хвали с новия си мъж - арменеца и наполовина руснак Карен Хачатрян. От мускулягата, който е доста по-млад от нея, тя ще роди дете и то съвсем скоро. И постоянно пуска техни общи снимки в нета, с които акцентира на красотата, силата и мъжествеността на Карен.
Ако някой си мисли, че Хачатрян така се е родил и това е естествената му визия обаче, дълбоко греши. Като съща кифла (подобно на Благой Георгиев) и Каренчо е трансформирал себе си, основно с две неща - нови зъби и редовно "печене" в солариум.
Тези снимки, които са едва отпреди две-три години, на които Карен е в телевизионен ефир (знаем, че е спортист), е показан реалният му вид. А именно - най-обикновено момче, нищо и никакво човече, коментират потребители.
"Дори е незабележим, нормален младеж, няма и да го запомня даже. Но и той се е заразил от манията на кифлите да се "пипа" и "тутингова" - нищо чудно и хиалурон в джуките да има", коментират в нета.
А по-директните питат Златка Райкова дали някога в живота си е била с истински мъж - натурално готин, а не кифльок?! клюки

Публикувана на
02 Февруари 2023 година