Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои петък ще е проблемен ден

Видяна: 6620 пъти

Овен
За родените около 5 април денят ще поднесе проблеми и конфликтни ситуации. Може да се провали сделка, договор или чаканото повишение. Конкуренцията се активизира. Добре е да се действа екипно, да се използва колективната сила като щит и меч в посока на личните ви интереси и амбиции. Сами няма да успеете, ще си счупите рогата или пък ще ви ги сложат в момент, когато отсъствате.
Телец
Денят е добър за обвързване, за сключване на нови договори и участие в съвместни инициативи. Ще получите нова информация помагаща да се решат старите проблеми и да се излезе от затруднителна ситуация. Участия в колективни дейности помагат да придвижите и своята изостанала работа. Усилията ви ще бъдат възнаградени и в любовта. Днес сте неотразими.
Близнаци
Ден за преговори, за съвместни делови и творчески инициативи и за участия в партньорски проекти. До обед полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Може да попаднете на важна информация и до края на работното време да привлечете нужните ви хора. Обсъдете с колеги бъдещите инициативи. Вечерта и семейните проблеми лесно ще се решат. Ден за общи сбирки.
Рак
Ден на колелото. Което и било отдолу тръгва нагоре, извоюва си независимост и повече права, а което е доминирало може да бъде детронирано и уволнено. Гответе се за промяна, променете и външния си вид. Днес по дрехите и визията ще ви посрещат. Не може да си неглиже на важни срещи и преговори. Планирайте делови разговори за края на работното време, а след това съберете приятелите.
Лъв
В този ден се правят промени и рокади, осъществяват се замисли, които до момента са били тайна и са се подготвяли в тесен кръг. Ден на колелото, много неща ще се коригират. Постарайте се да останете актуални и да доминирате. За следобед планирайте важни делови, приятелски и колегиални срещи. До утре на обед е важно да влезете в нова среда, която да ви изкачи на върха.
Дева
Днес печелите симпатии, а някой и овации и последователи. Денят е благодатен за срещи, за събрания, за участия в групови инициативи, за отваряне на заведения, за посещения на изложби и за старт на нови начинания. Обадете се на тези, с които заедно може да постигнете желаната цел и да помогнете и на другите да го направят. Тази вечер може да се осъществят перспективни съюзи.
Везни
Днес в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Конкуренцията се обединява и прави силен ход. Дано сте подготвени и имате с какво да парирате опитите за навлизане в личното ви пространство. До края на работното време е добре да се проведе събрание, да се уточнят спорни мнения и позиции. Постарайте се да не изпаднете в изолация, така лесно ще ви елиминират от играта.
Скорпион
Днес съдбата завърта своето колело. Много отношения и лични връзки ще се променят, ще има признания и разкрития, които ще определят нови посоки на работа и живот. Планирайте за следобед съвместни срещи на екипа. Сега е момента да се съберат и оформят групите по интереси. Трудно ще се допускат нови членове, различните съюзи ще се затварят и изработват нова програма за бъдещето.
Стрелец
Започнете деня с грижа към себе си, посетете център за разкрасяване, купете нов тоалет или облечете новите си дрехи. До вечерта ще имате случайни и планирани срещи, на които погледите ще са отправени изучаващо към вас. Ще бъде важно първото впечатление, а след това ще спечелите вниманието на аудиторията. Ден за публични изяви и работа в екип. Ще доминирате.
Козирог
Ден на тръбача, който свири сбор и ни събира в групи по интереси, дарби и амбиции. Намерете своята среда, включете се в групата, която ви привлича или сами създайте такава. Работете в екип, влезте в нови и полезни връзки, съберете около себе си качествени хора, с които заедно ще вървите напред. Не оставайте сами, особено ако имате проблеми и се нуждаете от съчувствие.
Водолей
Водолеят е символ на приятелството и федеративността, а в този ден е важно да се работи в екип, да се сплотяват хората около важните за всички цели. Вие може да играете роля на спойката в отношенията. Балансирайте нещата и създавайте разностранни контакти. Връзките от този ден ще са полезни за бъдещите ви дейности и инициативи. Ще намерите подкрепа, приятели и последователи.
Риби
Денят ще ви донесе ползотворни срещи и разговори, ще помогне да се внедрите в престижна творческа среда и да получите работата или екстрите, за които кандидатствате. Облечете новите дрехи, постарайте се да изглеждате добре и да действате магнетично върху околните. Днес е важно да привлечете погледите, да сте неотразими и желани за лични срещи и делови преговори.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Февруари 2023 година