Новина от категория В общината
Архив на публикациите

Зико запя друга песен за Колежа

Кметът на Пловдив Здравко Димитров обяви, че предложението за дофинансирането на строителството на стадион "Христо Ботев“ може да бъде изтеглено. Зико разкри това след края на днешната си среща с привърженици на Локомотив. Градоначалникът заяви, че ще държи на "пълен консенсус“ относно бъдещи решения за двата стадиона. Той допълни, че в понеделник ще има среща с клубните ръководства на Локомотив и Ботев.
"Ще направя всичко възможно аз и ОбС да предприемем най- доброто за двата клуба. Може и за стадион Локомотив да отпуснем средства. Ще има нова среща в понеделник. Нормално е, аз винаги съм казвал, че не деля феновете. Както искам да се завърши единия стадион, така и другия. В понеделник срещата ще е с представители на двата клуба. Не искам да бъдат неспокойни. Винаги феновете на Локомотив са били коректни към мен. Може да изтеглим предложението за стадион Ботев. Докато няма пълен консенсус“, заяви Здравко Димитров.
"Нещо, което е започнато веднъж, трябва да се завърши по-бързо. На този етап не виждам развитие за стадион "Пловдив“. Трябва да се търсят пари, това е вариантът. Не сме спрели – не само от министерството, а и от други източници“, допълни още кметът.марица

Публикувана на
03 Февруари 2023 година