Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

8 тренда от деним, които са ХИТ през 2023

О, деним любим! Дънките и дънковите дрехи вероятно присъстват в гардероба на всеки човек. Техните комфорт и универсалност ги правят толкова популярни. Вижте кои са 8-те топ тенденции при дрехите от деним за 2023 г.
1. Дънки с дискретно плисе
Може би ви се струва странно, когато чуете дънки с плисе. Това всъщност е модел с широки крачоли, които в горната си част са леко набрани, за да се образува гънка тип плисе. Този модел дънки е удобен и има по-скоро спортно излъчване.

2. Дънки с дължина на глезените
Дънките с дължина до глезените са идеални за по-ниски момичета, които търсят нещо стилно и комфортно. През 2023 ще видим разнообразие от такива стилове - от класическите модели с тесни крачоли до такива с много широчина около крака. Идеални за съчетаване с всеки тип обувка, независимо от сезона.

3. Дънки с много дълги и разкроени крачоли
Завръщаме се към 70-те с този модел! Ретро шик с щипка модерност - така можем да опишем дънките с много дълги и разкроени крачоли. Преобладава дължината, която изцяло покрива обувките - за елегантност и издължаване на крака. Този модел най-често е с висока талия, макар да има и изключения.

4. Карго дънки
Вдъхновени от карго панталоните, този модел дънки са перфектни, ако харесвате небрежния стил. Характерни за карго дънките са многото джобове и по-широките крачоли, макар последното да не е задължително. Съчетават се по-спортни топове, стоят добре и с блейзър през пролетта.

5. Дънки с ниска талия
Класическите дънки с прави крачоли и ниска талия също се завръщат сред модните тенденции за 2023 година. Преобладават моделите от груб деним, съчетани с къс топ. През студените месеци можете да ги носите с боди или семпло черно поло, ако искате да избягате от излъчването в стил 90-те, което оставя талията на показ.

6. Пачуърк дънки
Пачуърк дънките са за онези от вас, които търсят нещо различно. При тях едно за друго са зашити отделни цветове и дори типове деним. Част от пачуърка може да е дори различен плат. Те са закачливи, свежи и интересен начин да освежите класическия си деним гардероб.

7. Макси пола от деним
Дънковите поли идват и си отиват от модните тенденции. Ето, че се завръщат през 2023 г. Преобладават по-дългите модели - както с А-образен силует, така и класическите прави варианти. И тук грубоватият деним доминира над по-модерните меки и еластични материи. Така че без проблем можете да извадите от гардероба си модел от минали години.

8. Разнообразие от дънкови рокли
През лято 2023 една от топ тенденциите ще бъдат роклите от деним. Разнообразието от модели е огромно - slip рокли, риза-рокля, модели с дълги ръкави и т.н. Дори мини дънковите рокли се завръщат - за любителите на по-секси излъчването./розали

Публикувана на
04 Февруари 2023 година