Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Най-засегнатите от Сатурн в Риби

На 7 март точно в 08:35ч. Сатурн изостави ориентирания към общността, футуристичен и фиксиран знак Водолей и навлезе в духовния, носталгичен и подвижен знак Риби.
Ако вашият слънчев знак или изгряващ знак (асцендент) попадат под някой от променливите/подвижни знаци, вие ще почувствате влиянието на Сатурн в Риби още по-интензивно:
А ето и кои са тези 4 зодиакални знака, които ще усетят най-много Сатурн в Риби:
Близнаци
Готови ли сте да приемете кариерата си по-сериозно от всякога? Когато Сатурн влезе в Риби, той ще окаже натиск върху вашия 10-и дом на кариерата, действайки като ваш наставник, който използва твърда любов и дисциплина, за да насърчи вашия стремеж към съвършенство в професията. Ако не сте се насочили към кариера, която означава нещо за вас, Сатурн ще ви принуди да започнете да приемате целите си по-сериозно и да се откажете от празните си мечти и очаквания. Ако досега не сте се представяли на ниво в работата и нещата са започнали да ви се изплъзват, Сатурн ще насочи вниманието ви към това къде и какви грешки сте допуснали. Въпреки че може кариерата, а и репутацията ви, да преминат през много възходи и падения през идните три години, този транзит в крайна сметка ще укрепи позициите ви, както никога досега. Когато имате трудности в службата, просто откажете да приемете поражението. Сатурн ще ви възнагради за това.
Дева
През следващите три години Сатурн ще издигне граници и ще изисква сериозност от вашите взаимоотношения. Риби е вашият седми дом на партньорства, съюзници, врагове и съпрузи, което означава, че суровият и предизвикателен Сатурн ще разкрие всички слаби връзки във вашите съюзи с хората в живота ви. Сатурн е планета, която възнаграждава дълголетието и отдадеността, което може да означава, че сте готови да се ожените/омъжите или да направите следващата стъпка във връзката си със своя любим човек. Въпреки това, тъй като Сатурн е планета, която не толерира незрялост и лошо поведение, тя ще ви покаже начините, по които вашите взаимоотношения могат или пък не могат да пребъдат в бъдеще. Това също може да затрудни любовния ви живот, защото Сатурн целенасочено ще ви пречи да си губите времето в безсмислени афери. За щастие, докато този транзит приключи, вие ще сте разбрали точно от какво имате нужда в една връзка или как да направите съществуващата си връзка още по-силна и стабилна.
Стрелец
С навлизането на Сатурн в Риби за вас, Стрелци, ще се ускори процесът на карма и може да почувствате доста конфронтации в живота си. През следващите три години Сатурн ще пресява скелетите в гардероба ви, докато се движи през вашия четвърти дом – домът на семейството, корените и роднините. Дълбоки и интензивни истини, свързани с вашето семейство, могат да възникнат, принуждавайки ви да излекувате раните от детството, да сложите край на семейните дрязги или да поставите граници с роднини, с които имате нездравословни отношения (може да е и със семейството на вашия партньор). Ако сте се чувствали неудобно в домашната си среда, този транзит също ще ви насърчи да напуснете нестандартната си жизнена ситуация и да работите върху изковаването на нещо още по-силно. Дори и да не чувствате, че домът ви е там, където искате да бъде, Сатурн ще ви напомни, че изграждането на нов дом отнема време. И ако вашият дом и семейство вече са в доста прилична форма, този транзит ще ви напомни да се посветите на личния си живот.
Риби
Никой няма да почувства въздействието на Сатурн в Риби толкова интензивно, колкото вие. Докато Сатурн прекарва следващите три години, поставяйки своя чук във вашия първи дом – на идентичността, на „аз-а“, вие ще почувствате, че върху раменете ви е поставен голям натиск. Всъщност това дори може да се почувства като малко завръщане на Сатурн само по себе си! Въпреки че много неща в живота ви може да приключват, дори по-добри неща са на ръба да започнат. Когато Сатурн пресича вашия асцендент, това може да ви накара да се почувствате сурови и изключително критични към себе си, но това е само защото изведнъж започвате да очаквате много повече от себе си. Вече не се оправдавате и не занижавате стандартите си, защото Сатурн ви принуждава да видите всичко, на което сте способни. Сега ще започнете да приемате нещата малко по-сериозно и ще спрете да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате. Удвоете любовта към себе си и бъдете добри към себе си, защото енергията на Сатурн може да не е лесна, но наградата, която Сатурн ви носи, е много по-дълбока форма на увереност, самочувствие и себеприемане. Това е вълнуващ период за вас, Риби!
Tialoto.bg

Публикувана на
09 Март 2023 година