Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите в неделя

Видяна: 4100 пъти

Овен
Един магичен ден позволяващ да постигнете целта си, но само ако сте отговори и съсредоточени само в една посока и не се разсейвате встрани от избрания път. Не изневерявайте, а се обвържете с договор и брак. Денят е магичен. Лесно се преодоляват разстоянията. Навлизате в нов етап от живота си с действията и изборите си. Издигате се и в по-висока степен на възможности и отговорности.
Телец
Не пътувайте рано сутринта и ще избегнете рискове и конфликти. Ако се разпилеете в много посоки нищо няма да свършите, ще се ядосвате, ще губите време и пари. Но, ако се концентрирате само върху най-важното до утре може и да го уредите и постигнете. На всяка крачка ще срещате прегради, но само в съзнанието ви те ще са непреодолими. Помислете и ще намерите решението.
Близнаци
Днес сте близо до важна цел. Всичко може да се постигне и уреди, стига да сте концентрирани и решени да не изпускате важната цел. Ако в движение промените решенията си нито едното, нито другото ще стане и ще останете излъгани. Спазвайте дадените обещания, не се отмятайте от думата си и бъдете там, където вече ви очакват. Вечерта си поръчайте сън, който да ви даде насоки.
Рак
Ден на откровение, интуицията ви работи безотказно. Ще си изясните доста подробности във връзките. Може да постигнете важна цел, стига да не я губите от погледа си и да не се разсейвате със странични неща и хора. Концентрирайте се максимално, всяко препятствие може да бъде преодоляно с мисъл и амбиция. Тази вечер преди да заспите се концентрирайте и си поръчайте сън.
Лъв
Денят носи рискове и проблеми със закона предимно за родените във втората декада. Спазвайте правилата, не влизайте в единоборства и обяснения с представителите на закона. Премълчете, дори и да сте прави, но цар-лъв не спазва подобни съвети. Ще си спестите доста неудобства, ако отложите за следващите дни пътуванията, важните срещи и разговори.
Дева
Тенденцията е предприетото днес да пожъне успехи и да помогне за постигане на крайни цели. Отхвърлете съмненията, активизирайте се и до вечерта може да се похвалите поне с една победа. Превземайте препятствията по пътя едно по едно. Не се опитвайте да действате в няколко посоки едновременно, за да не объркате нещо. Лесно се отдава енергия, може да се почувствате изтощени.
Везни
Ден на напредък и постижения, но в една точно определена посока. Определете още от сутринта важната си цел и лични приоритети и ги следвайте. Не променяйте плановете си поради странични срещи, покани и предложения. Днес са приоритет нещата, за които предварително сте се споразумели. Не се отмятайте от дадените обети. Някой вече е пред олтара, няма мърдане.
Скорпион
Очертава се магичен ден, в който може да намерите нещо търсено отдавна. По пътя към важна за вас цел срещате и подходящите хора, които за дълго ще останат в живота ви. Всеки избор е от значение за бъдещето ви. Може да вземете решение, което ще ви помогне да изкачите връх в кариерата и живота. Препятствията са лесно преодолими. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.
Стрелец
Ден на голямото преследване. Целта е набелязана, изискването е да не се отклонявате от предварително уточнената програма. До вечерта поне в една посока постигате целта си. Не мислете за нищо друго и не се разсейвайте със странични неща. Днес лесно се губи самоконтрол, особено ако на хоризонта се появи нещо желано и мечтано. Може до останете с празни ръце, ако искате много.
Козирог
Ден за начало както на важни дела, така и на незначителни такива. Всичко предприето ще носи ползи в бъдеще стига да не го изпускате от контрол и във всеки момент да знаете докъде сте стигнали и колко ви остава. Проблемите ще дойдат, ако позволите странична намеса, дори и с добри намерения. Ден на фатално привличане. Ако гоните две цели и в любовта и двете ще ви се изплъзнат.
Водолей
Луна и Уран са в квадратура със Слънцето на родените във втората декада. Не си правете планове, много неща излизат от контрол. Важното е да следвате целта, която сте си поставили и да не поглеждате встрани. Не е ден за изневери, ще си имате неприятности. Денят е високо енергиен, но при вас голяма част от енергията се губи в грешна посока. Приберете се навреме, ако ще пътувате.
Риби
Ще се похвалите с победа, а може би не бива да разпространявате това, което сте постигнали, което ви радва и носи удовлетворение. Завистници ще се намерят. До вечерта може да постигнете нещо важно и голямо и да вземете от живота това, към което отдавна се стремите. Подредете си приоритетите. Карайте нещата по степен на важност. Не започвайте много неща едновременно..
telegraph.bg

Публикувана на
12 Март 2023 година