Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

10 знака, че ви предстои важна промяна в живота

Промяната може да бъде плашеща за много хора, които трудно излизат от „зоната си на комфорт“ или казано с други думи – от познатото, с което са свикнали. И макар промяната да звучи като страшно събитие, всъщност тя може да бъде много хубаво нещо.
Основните промени в енергийния живот настъпват много по-често, отколкото предполагаме. Тези промени се случват, за да ни помагат да се развиваме и да растем като личности. Имате ли усещане, че в момента се намирате в период преди голяма промяна? Има някои знаци, които подсказват, че сте насочени към важна промяна в своя живот:
Забелязвате драстична промяна в съня си
Спите твърде много или пък не можете да заспивате лесно. Няма баланс и не можете да постигнете така желания качествен сън. Безсънието често съпътства промените в живота.
Имате желание да разрешите проблеми от миналото си
Сякаш имате импулс, който ви кара да изчистите миналото си, за да може да продължите по-спокойни напред. Това е нещо чудесно, стига да не се окажете стопирани в миналото. Много пъти не е необходимо да постигате реално примирие с хора от миналото си, вие имате пълната сила сами да ги пуснете, да си простите и да продължите напред.
Вашите емоции са по-интензивни
Когато преминавате през голяма промяна в живота си, е нормално вашите емоции да са по-различни. Вашата емоционална енергия ще се промени драстично, така че може да изпитвате по-интензивни емоции и сякаш да усещате всичко много по-силно. Имайте предвид, че тези интензивни емоции може да са всъщност потискани във времето, което е време да обработите подобаващо.
Забелязвате повече синхроничности
Синхроничността е вид напътствие, което обикновено се свързва с важна промяна в живота. Забелязвате ли повтарящи се числа или някакви събитийни „съвпадения“? Те са там и то неслучайно – искат да ви подскажат нещо.
Имате нужда от повече време сами
Ако напоследък имате нужда от повече време сами, дайте си го. По този начин се презареждате и се пазите от чуждото влияние на другите хора, които в този момент може би биха ви отклонили от пътя, по който трябва да поемете.
Животът ви изглежда почти нереален
Докато живеете живота си и преминавате през дните си, изпитвате странно усещане, че „вие“ вече не сте „вие“. Сякаш сте просто зрител на собствения си живот. Сякаш сте там, гледайки собствения си живот, живян от някой друг. Това странно чувство е напълно нормално, когато животът е на път да се промени драстично.
Хора напускат живота ви
Всеки човек, който присъства във вашия живот, е там с причина. Нормално е да загубите хора, когато животът ви всъщност се променя. Тези, които напускат по една или друга причина, вече нямат важна роля за вас. Ако наблюдавате голяма промяна във вашата среда и хората, с които сте близки, това говори за енергийна промяна във вас. Не забравяйте, че на всяко „празно място“ ще дойде нов човек.
Премахвате вредни навици
Всеки човек има поне един вреден навик, който знае, че трябва да премахне, но сякаш няма достатъчно стремеж да го направи. Така че, ако изведнъж се почувствате вдъхновени да живеете по-добре без вредни навици, значи се подготвяте за промяна и за следващ етап от живота си.
Виждате нещата по различен начин
Когато започне голяма промяна в живота ви, вашите възприятия могат да се променят и е много вероятно да започнете да мислите по различен начин за всичко, за света около вас. Дори да не можете да идентифицирате точната промяна, то със сигурност усещате нещо различно вътре в себе си. Започвате да придобивате нов поглед и нови разбирания.
Усещате го
И накрая – просто усещате идващата промяна, макар да не можете да я опишете с точни думи. Инстинктивното ви чувство ви казва, че нещо ще се случи. Вашата интуиция е безпогрешен инструмент за знание, така че доверете ѝ се.

Публикувана на
15 Март 2023 година