Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е рисков ден

Видяна: 4720 пъти

Овен
Конфликтен ден с тежки звездни аспекти. Обаждат се стари алергии, трудно понасяте хората с различно мислене от вашето и лесно влизате в конфликти. Някой прекалява с апетитите, както по отношение на храната, така и в професионален и емоционален план. Не нарушавайте предписания и диети. Вечерта се приберете навреме и във форма. Каквото се развали днес трудно ще се оправи.
Телец
Ден на голямата лакомя, на ненаситните амбиции и интереси. Компромиси не се правят и не бива да се очакват. Силните успяват да изтикат по-слабите и доверчивите от опашката за пари и късмет. Денят се свързва преследването и изгнанието. Децата заминават за чужбина в търсене на по-добър живот. Небазобедрената става.
Близнаци
Днес губите нишката, която може да ви изведе от лабиринта на житейските несгоди. Смирете изисквания и апетити, за да не отблъснете важни приятели и съюзници. Ще се водят тежки битки за постове и позиции, нищо няма да ви си даде просто така. Денят е неблагоприятен и за оперативни намеси. Не рискувайте излишно, не се намесвайте и останете встрани от разправиите на околните.
Рак
Ден на коренната реформа. Тенденцията е към скандали и авантюристично поведение. Вечерта Луната навлиза в знака на опозицията ви Козирога. Може бъдете притиснати с ултиматуми от колеги и близки. Не взимайте важни решения и не участвайте в битките на другите, вашите ще са ви достатъчни. Обърнете внимание на здравето си, не планирайте участие в рискови дела и състезания.
Лъв
Ден на ненаситните апетити. Родените в третата декада ще имат възможност да завладеят престижна позиция. Нищо не се дава даром. Ще се наложи да отвоювате места и терени, в които да започнете и да развивате стара или нова дейност. Не се подавайте на провокации, гонете си целта, не обръщайте внимание на коментарите. И законът днес подкрепя силните, останалите са на опашката.
Дева
Проблемите ще са повече за родените след 10 септември. 4 планети образуват кръст с вашето рождено Слънце. Движете са на пръсти, не влизайте в неприятни разговори и не общувайте с хора от рисковия контингент. Каквото се развали трудно ще се оправи. Неблагоприятно за хирургически интервенции. Може да се обостри и старата ви алергия. Намалете темпото.
Везни
Важното свършете в първите часове на работното време. С напредването на деня се събират негативи, напрежението ще ескалира. Където се съберат повече хора ще има конфликти. Трудно ще разделите неделимото в работата и у дома. Очертават се удари в гръб. Някой взима решение за заминаване в чужбина. Край с изчаквателната политика, предявяват се претенции.
Скорпион
Бъдете внимателни, денят е зареден с агресия. На всяка крачка ще срещате опозиция и противопоставяне. Дори и хората, с които до момента сте се разбирали ви правят спънки и не са склонни да отстъпят пред исканията ви. Колеги и близки увеличават претенциите си, може да се влезе в остри сблъсъци на интереси и позиции. Не провокирайте околните с лична критика.
Стрелец
Рисков ден Луната от вашия знак е в опозиция на Марс и в квадратура с Меркурий, Слънце и Нептун. Отношенията излизат от рамките на добрия тон с повод и без видима причина. Натрупаните негативи и лично неудовлетворение избиват и се стоварват на главата на невинните. Овладейте емоцията, изчакайте с взаимните обвинения. Денят е неблагоприятен за оперативни намеси.
Козирог
Провокационен ден, не се включвайте в конфликтите на другите, вашите ви стигат. Трудно ще се разберете с близки и приятели. Не бива да се обсъждат и колегиални въпроси. Денят се свързва с коренната реформа, с желанието да се живее и работи по друг начин и скритото да излезе на показ. Проблемът е, че хищниците са най-опасни, когато ги хванат на тясно. Днес за грешка няма прошка.
Водолей
Агресивен ден, апетитите взимат връх над здравия разум. Трудно удържаме и болезнените си страсти. Но за вас това е и ден на саможертва в името на тези, които обичате. Всеки на своето ниво ще направи своя жест към другите и дано получи признание и разбиране. Точно днес не взимайте решения за раздели или за заминаване в чужбина. Нужно е смирение, амбициите разболяват.
Риби
Ден на крокодила, който хване потенциалната жертва няма да я пусне. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не ходете по митинги и не се събирайте с хора от рисковия контингент. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на тазобедрената става. Може да се подлюти стара рана, да се възобнови юридически спор и процес, да се направи грешен ход и избор.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Март 2023 година