Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще постигнат целите си в петък

Видяна: 9060 пъти

Овен
Ден на пасивност. Правете всичко без натиск и бързане, за да не объркате нещата. Не планирайте първа среща. Вървите към фатално привличане в бизнеса и в любовта, което може да обърка добре подредената ви програма. Нищо ново да не се започва, а да се приключва с уговорените задачи. Спазвайте условията по сделки и договори, не се обързвайте с нови преди да изпълните старите.
Телец
Ден за постигане на крайни цели. Слънцето е в точен съвпад с Меркурий, а това е аспектът на гения-глупак, на човекът който може да свърши много рабата и накрая да се остави да го прецакат с парите. Това на вас няма да се случи. Днес ще се преборите за бъдещето си и ще постигнете целта си в работата и сделките. Не отстъпвайте от позицията си, искайте достойно заплащане.
Близнаци
Съветът на деня е да следвате посоката, която сте избрали и синхронизирали с партньори и близки още в предните дни. По пътя си може да попаднете на фатално привличане и среща, която тотално ще промени и обърка не само днешните ви планове и намерения, но и бъдещия ви живот и личен избор. Успехът е с вас, но връзките и амбициите ви ще бъдат подложени на изпитание.
Рак
Днес следвайте посоката, която сте избрали. Всяко отклонение ще ви коства разходи и неприятности. Концентрирайте се върху основната си задача и до вечерта ще имате положителен резултат. Избягвайте случайните срещи и непредвидените разговори. Вървите към фатално привличане в чувствата, което може да ви нарани отново. Ден на гения-глупак, пазете си идеите.
Лъв
До края на деня приключете работата, която ще ви донесе чаканите пари, услуги и протекции. Нищо ново да не се започва преди да се разчисти терена на старите ангажименти. Споразумейте се за цени на стоки и услуги, разберете се с роднини по наследствените дела. Противопоказно е да се бърза, да се правят необмислини и несъгласувани с партньорите ходове. Изпълнете обещаното.
Дева
Днес за вас ще действа пръстът на съдбата. До вечерта поне в една посока от живота ще се похвалите с победа. Нещо особено се случва и ви помага да получите нужните документи, подкрепа и пълномощия. Съветът е да не се отклонявате от пътя. Свършете си работата, а след това помагайте на друг в неговата. Направете инвентаризация на връзки и отношения. Подредете си приоритетите.
Везни
Денят е добър за уреждане на наследствени, имотни и наемни отношения. Време е да се споразумеете по спорните въпроси и на работното място. Гонете си целта, не се отказвайте, водете преговори и поставете условията си. От утре може да сте на ново място и в нова позиция в живота и бизнеса. Разпределят се роли и територии на влияние. Ще се наложи и от нещо да отстъпите.
Скорпион
Днес може да постигнете много стига да не се разсейвате емоционално. Не си позволявайте любовни връзки по месторабота. Не е време за командировки, особено ако ще ви ангажират и уикенда. Вземете и половинката. Днес лесно се постигат цели и намерения, стига да не се разсейвате встрани от пътя. Сексуалната енергия подкопава не само връзките, но и здравето.
Стрелец
Родените в третата декада ще сбъркат, ако променят плановете за деня и вземат друго решение. Обмисленото и предприетото в предните дни до вечерта може да даде положителен резултат, ако не се отказвате и гоните целта до дупка. Това, което днес ви срещне на пътя ще промени живота и отношенията ви с партньори в негативна посока. Ден на фатално привличане.
Козирог
Родените във втората декада може да спечелят много, но и да изпуснат изгодно предложение, ако нарушат закони и предписания. Не плашете птичето на късмета, което каца на рамотото ви. Постарайте се да сте пределно ясни и точни в предложенията, цените и условията на сделките. Може да спечелите от брокерски инициативи, да продадете и купите нещо на сметка.
Водолей
Днес бавно и полека достигате целта. Ден на костенурката. Може да уредите проблем, който влачите от доста време и вече да погледнете към нещо ново. В момента достигате до финала, който може да се окаже и стартова линия за личната ви амбиция. Концентрирайте се, медитирайте върху нещата, които трябва да се приключат и тези, които трябва да се започнат в следващите дни.
Риби
Днес ще спечелят тези, които изпипват подробности и детайли, които не бързат, не тичат пред каруцата, а следват, оглеждат и преценяват внимателно пътя пред себе си. Не сменяйте посоката, особено ако в предните дни сте се разбрали с някого накъде вървите. Днес поне една цел ще бъде постигната и ще ви даде възможности за развитие, за нова работа или връзка в бъдеще.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Март 2023 година