Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Поверия, които ще ви отърват от бедността

Има огромен брой знаци, много от които наблюдаваме, без дори да мислим. Народната мъдрост ни помага през цялото време, а ето и няколко признака, благодарение на които можете бързо да подобрите финансовото си състояние и да се отървете от дълговете. Народните знаци са склад за съвети, измислени от нашите наблюдателни предци. С тяхна помощ всеки може да се предпази от зло и проблеми, да намери пътя към щастието, както и да си осигури щастлив живот, изпълнен с радостни събития. Експертите предлагат да научите как да се справите с бедността и бързо да подобрите живота си.
1. Ще бъде възможно да спечелите финансово благополучие, ако си създадете навик да не прехвърляте нищо през прага, а също и да не давате заеми след залез слънце. Парите, ако трябва да бъдат дадени, се предават само след думите: „Колкото давам, толкова много ще се върне, ще се затвори стократно в портфейла ми“
2. Смята се, че дупките на чорапите привличат бедност. Откритата дупка трябва незабавно да се поправи или чорапът, който е станал неизползваем, трябва да бъде изхвърлен.
3. Не е прието да се слагат празни бутилки и кутии на масата - няма да има пари. Празният контейнер или се измива и поставя на рафт, или, ако вече не е необходим, се изхвърля в кошчето.
4. Според поверието не можете да изнасяте боклука вечер, за да не загубите късмета си. За тези, които пренебрегват този знак, е много по-трудно да привлекат финанси.
5. Никога няма да има пари в празен портфейл. Този знак призовава никога да не харчите всичко до последно и да изпразвате портфейла си, така че финансовото благополучие да не подминава и паричните потоци да не спират. Поверия за избягване на бедността
6. Друг знак казва, че получените пари не могат да бъдат изразходвани веднага. Те трябва да бъдат върнати у дома, но е по-добре да ги оставите да пренощуват, за да отстранят финансовите проблеми.
7. Бедността ще се настани в тази къща, където прахът в ъглите стои. Според поверието, финансовото благополучие няма да дойде в това жилище, където не е обичайно да се почиства.
8. По време на дъжд трябва да съберете малко вода, за да можете по-късно да измиете подовете с нея. Извършва се почистване, като се казва: „Колко капки събрах, толкова добро извиках. Всяка капка ще се превърне в монета, финансовият късмет ще избухне в живота.
9. Според поверието, в къщата не трябва да има много метли. Ако има няколко, тогава няма да е възможно да се отървете от бедността. Трябва да я съхранявате с дръжката надолу, за да не предавате благополучието си на никого.
10. Пари няма да бъдат намерени в тази къща, където растенията са сухи и чиниите са нащърбени. Според знака не можете да държите мъртви цветя в дома си, както и да оставяте чинии с драскотини и пукнатини.
11. Парите не обичат, ако в къщата има течащи кранове. Водата тече - носи пари със себе си, привлича бедността.
© Actualno.com

Публикувана на
17 Март 2023 година