Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в неделя

Видяна: 9980 пъти

Овен
Днес Меркурий навлиза в Овен и вече владеете не само играта, но и важната за бъдещето ви информация. Навлизате в един от най-силните си периоди в годината. Реализирайте всяко предложение и покана, оженете се, направете предложение и чакайте такова. Днес всичко в живота ви може да тръгне като по вода или по ноти за хората на изкуството. Късметът чука на вратата.
Телец
Родените в третата декада са в рискова позиция. Не тръгвайте на път рано сутринта, спазвайте правилата и не си променяйте плановете. Проблемите ще са повече за тези, които ще се похвалят за неща, които са обещали да пазят в тайна. До вечерта осъществявате полезни връзки и влизате в нова семейна или приятелска среда. Не бързайте с изповедите, пазете си тайните.
Близнаци
Меркурий напуска знака на мълчанието Рибите и навлиза в първосигналния Овен. Контактите ви ще са многословни, идейни и действени. Препоръчват се делови и приятелски срещи. Обсъдете важни семейни дела, вземете решения. Тенденцията е с всеки да се разберете, да уточните позициите си и да тръгнете рамо до рамо в живота, любовта и договорните отношения.
Рак
Днес може да се освободите от една тежест, която влачите от дълго време. Всичко има тенденция да тръгне по вода, да се разчисти терена и да се обновят връзките. Не отказвайте странична помощ в делата, които предприемате. Днес може да намерите съмишленици, нови приятели и спонсори за предстоящите ви инициативи. Някой ще срещне и любовта. Два рода ще се съберат и празнуват.
Лъв
Не предприемайте рискови пътувания, стойте далече от места на конфликт. Може да получите покани, на които не може да откажете, но и те ще са част от проблемите, които ще ви се струпат на главата. И ако с нещо не може да се справите търсете помощ от семейството и приятелите. Денят е благоприятен за екипна работа. Може да намерите нова база за хобито си и за спортни игри.
Дева
Днес вашата управляваща планета Меркурий навлиза в Овен и вече няма да ви гледа в опозиция. Утре и Слънцето ще го последва, така че теренът пред вас ще се разчисти, ще потръгнат деловите и творчески инициативи. Ще може да намерите отдавна търсеното жилище или база за развитие на работата и личното ви хоби. На 21-и нищо да не се започва, но на 22-23-и вече заставате на старта.
Везни
Всичко предприето води към целта, която гоните от доста време. Ще намерите нужните хора, с които заедно да вървите напред. Ден на реката от възможности, в която се вливат нови потоци. Не отклонявайте предложения за съвместна дейност и сами поканете нужните ви хора за бъдеща работа, за делови и творчески съюз. Денят е благоприятен за обвързване по всички линии на живота.
Скорпион
Днес на всяка крачка ще срещате прегради, а студени и неудовлетворени хора ще ви объркват работата и живота. Ще криволичите между желания и възможности, но до вечерта стигате до мястото и хората, които са важни в живота ви и с които е добре да продължите напред. Близо до вода ще имате неочаквано озарение и хрумване помагащи да намерите изход от затруднителната ситуация.
Стрелец
Денят е благоприятен за съвместни начинания, за подписване на партньорски договори и сключване на брак. Тенденцията е всичко да тръгне по вода, да донесе обезпечение, пари и ползи в бъдеще. Сега е момента да обедините амбиции, възможности и ресурси с качествени партньори. Днес преградите по пътя ни са лесно преодолими, тествайте таланти и амбиции.
Козирог
Днес обединените усилия позволяват да се постигне напредък във всяка инициатива. Уговорете семейни и партньорски срещи, преговаряйте и се разберете по спорните въпроси. Може да тръгнете заедно в една печеливша посока. Каквато и преграда да се появи ще я преодолеете или ще я заобиколите. И децата заобикалят родителските забрани и съвети и може да ви създадат проблеми.
Водолей
Съветът към родените в третата декада е да не правят прибързани заключения и връзки. Ден на нестандартни обрати в отношенията. За всичко ще си плащате с лихвите. Ще финансирате купона на деца и внуци, а и за своите удоволствия също ще трябва да заделите солидна сума. Като за капак може да ви изнудват приятели и познати, а близките да ви поискат заем, който няма да ви върнат.
Риби
Символ на деня е вашата родна стихия водата. Всичко предприето ще носи ползи, пари и късмет, ще ви свързва с подходящите хора за бъдеща съвместна работа или живот. Подайте ръка, сключете брак, направете предложения и не изпускайте нито една благоприятна възможност. Каквото и препятствие да се появи по пътя ви ще го преодолеете. Уточнете позициите на бъдещ бизнес.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Март 2023 година