Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Маг Рени не си поплюва в ефир

Преди години нашумя феноменът различни врачки, ясновидци и хора с езотерични дарби да помагат през малкия екран за зрителя.
Много телевизии даваха възможност за задаване на въпроси и получаване на необходимите ни отговори за бъдещето. Подобна практика се наблюдава и днес, но не и от водещите медии.
В социалната платформа „ТикТок“ се появиха кадри на Маг Рени, към която всеки зрител може да се обърне в ефир и да помоли тя да разчете бъдещето му.

Видеото, на което попаднахме обаче, показва един не особено приятен момент от подобна комуникация.
По телефона в студиото на Маг Рени звъни зрителка. Тя учтиво поздравява гадателката и подема по същество:
„Рени, интересува ме един въпрос. Дали аз и съпругът ми ще си намерим скоро работа и има ли някаква негативна енергия в нашето семейство“.
Това, което отвръща гадателката обаче я оставя без думи:
„Няма да ви отговоря на вас!“, отсича Маг Рени.
„Това е подвеждащо! Тази жена няма семейство, а е сама!“, отсича магът.
Предаването обаче не приключва с това. На линията застава друга зрителка:
„Искам да попитам за внука ми. Той просто няма семейство, не е омъжен“, казва тя.
Гадателката обаче решава да се присмее завоалирано заради езиковата грешка на дамата, а именно, че не става въпрос за омъжване, а за оженване.
„Да, получават се лаптуси понякога“, казва Маг Рени, без да се замисля, че подобна дума няма. Всъщност тя желае да използва думата „лапсус“ (неволна грешка, допусната по време на писане или говорене). Точно тази грешка допуска и тя.
„Как да ви отговоря, за да ме разберете. Че е особен характер – да, че е твърд характер – да, че опитва да се променя – да, но нещо му има, което не му достига. Не вярва изцяло в жените. Един път го е излъгала и подвела жена, втори път го е излъгала и подвела жена. Значи, жени да те лъжат, то ти не си мъж на място“, каза тя.

Публикувана на
20 Март 2023 година