Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Киркоров си сложи нови гърди

Филип Киркоров буквално си сложи нови гърди и се похвали с това в социалните мрежи. Роденият във Варна певец, който след месец ще навърши 56 г., реши да изглежда в торса като добре трениран млад мъж, но да пропусне посещенията във фитнеса.
Освен мускулести гърди Киркоров си е махнал и биреното коремче, което мъжете получават при занемаряване на тренировките с възрастта. Звездата искал коремчето да не подпира съвършения му бюст.
На третия ден след операцията Филип обнародва видео от клиниката по пластична хирургия. Обясни, че това е най-критичният период.
Каза: „Ох, как боли! Всичко боли! Но изкуството изисква жертви“.
Според запознати той си е направил три последователни операции - абдоминопластика (с която коригира увисналия корем), липосукция (изсмукване на мазнините) с рисуване на силует, липофилинг (прехвърляне на мазнини от една част на тялото в друга). И сега вече завършва всичко, а следващия месец ще представи пред публиката и новата си визия.
За тези три процедури е платил поне $50 000, сочат изчисления на феновете, като към това не се включва престоят в луксозната клиника и всички други екстри.

Публикувана на
24 Март 2023 година