Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кого ще се усмихне късметът във вторник

Видяна: 15920 пъти

Овен
Един силен, пробивен и творчески ден особено за родените във втората декада. Меркурий и Юпитер са в точен съвпад в Овена. Аспектът отваря възможност за подписване на нови договори. Вадете патенти и разрешителни, регистрирайте и пререгистрирайте фирми и дейности. Проблемите идват, ако действате и реагирате прекалено емоционално и провокативно на спънките в живота.
Телец
Още със ставането си пожелайте нещо и то ще се сбъдне. Днес емоциите завладяват ума и чувствата контролират разумната ни преценка. До обед може да се скарате, а след това да търсите начин да се сдобрявате. Двойнствените връзки и отношения се разкриват и лесно се губи контрола в ситуацията. В организма ни се включват в действие фините енергии. Дайте си сметка кого отблъсквате.
Близнаци
Ден на успешни делови срещи. Съвпадът на Меркурий и Юпитер в хармоничния ви Овен стимулира търговската инициатива. Сега а момента да регистрирате фирма и да подновите стопирана дейност. Платете данъци и такси. Ще имате изгодни предложения и поощрения. Проблемът е, че на много нива ще се действа първосигнално и ще се прекратяват прибързано някои стари бизнес връзки.
Рак
Провокативен ден, всеки коментар ще се посреща на нож, ще се правят опити за дискредитиране и елиминация. Конкуренцията е безмилостна. Очертават се разправи у дома и на работното място. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Почти в края на работното време ще овладеете положението, но с кръвното и сърцето ще е по тежко. Щадете се.
Лъв
До обед ви води стремежа да доминирате в средата си. Провокира ви прекалената приказливост и желанието да се изтъкнете пред другите. Не е време за словесни битки. Отложеното за следобед ще мине по правилата, ще донесе помирение и ще ви насочи към най-благоприятния вариант за работа и живот в бъдеще. Регистрирайте фирма, извадете разрешително и сертификат, подпишете договор.
Дева
Ограничете инициативите до обед. Провокациите ще се на всяка крача. Но след това ще намерите начин да се разберете, да се помирите и да направите нужните уговорки за бъдещата съвместна работа и живот. До края на работното време може да подпишете изгоден договор. Вадете патенти и разрешителни за работа, подновете стопирана фирмена дейност или започнете нова.
Везни
За родените в първата декада денят е зареден с конфликтност. Луна и Марс са в рискови аспекти с рожденото ви Слънце. До обед правите грешни ходове провокирани от нечии тежки думи или закачки. Контролирайте първосигналната си реакция. Следобед лесно се сдобряваме и си прощаваме греховете, но горчивината остава. Не правете това, което не искате да ви направят.
Скорпион
Знаменателен ден. Меркурий е в точен съвпад с Юпитер, а този аспект стимулира търговската инициатива, дава възможност да се получават и уреждат лесно разрешителни и сертификати, да се правят изгодни сделки, да се създават нови фирми и подновяват стопирани дейности. Няма да липсват спорове, но и те са част от играта. Родените в първата декада са в изгодна и печеливша позиция.
Стрелец
Почти до обед отношенията са объркани и конфликтни. Но след това програмата се сменя, казаното вече е казано и стореното е сторено. Поставят се условията за новия градеж и за новите връзки. Създават се нови правила, а който не иска да ги спазва отпада от играта. Съветът е до края на работното време да се смирите и помирите, ако искате да запазите нужните ви позиции и връзки.
Козирог
Днес е точният съвпад на Меркурий и Юпитер в знака на конфликтния ви Овен. Конкуренцията готви атака или се настанява точно до вас. Използват се всякакви методи и хватки, за да ви се вгорчи живота и да бъдете поставени в неблагоприятна бизнес позиция. Трудно ще спечелите дела. Нищо да не се коментира поне до обед. Всяка дума и информация ще бъде използвана срещу личните ви интереси.
Водолей
Днес за вас ще има повече екстри. Ще се разреши спорен юридически казус и може да получите чаканите екстри. Вадете патенти и разрешителни. Родените във втората декада са покровителствани от закона и някои разпоредби ще са изгодни за тях. Бъдете активни следобед, когато ледовете се топят и в отношенята с околните. Важното за утре планирайте да свършите сутринта.
Риби
Не бързайте, късметът ви днес ще се успи, но към обед вече ще работи за интересите ви. Луната навлиза в Рак и заедно с Марс ще ви даде стимул и активност за справяне с всеки проблем. Днес може да стартирате нова дейност, да сключите изгодни договори и да уредите фирмени отношения. Някой може да очаква и странично финансиране до края на месеца. Уредете документи и сертификати.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Март 2023 година